Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nu starter 3F Superligaen igen

SønderjyskE må undvære Haji Wright og Victor Mpindi i forårspremieren, men de er begge klar til kamp på søndag mod Vejle på Sydbank Park i Haderslev. Foto: Kåre Hangaard, SønderjyskE
3F Superligaen starter op i denne uge, og for SønderjyskE’s vedkommende er der kamp både torsdag og søndag.

Så er det igen blevet tid til fodbold fra den øverste hylde i Danmark.

3F Superligaen sparkes i gang i denne uge, og for SønderjyskE’s vedkommende er der kamp både torsdag og søndag.

Forårspremieren er på udebane mod mestrene fra FC Midtjylland torsdag klokken 18.00, og søndag klokken 14.00 spilles årets første kamp på Sydbank Park, hvor Vejle Boldklub kommer på besøg.

SønderjyskE har spillet fem træningskampe i løbet af opstarten i januar. Aarhus Fremad og Silkeborg IF er blevet besejret med henholdsvis 6-0 og 5-3, og kampene mod Superliga-holdene OB og AC Horsens er begge endt 1-1. Den sidste kamp endte med et nederlag på 0-1 til Kolding IF.

SønderjyskE skal forsøge at følge op på et flot efterår i 3F Superligaen, hvor holdet har overvintret på en femteplads, og det endda var oppe at snuse til førstepladsen flere gange undervejs. Inden det går løs torsdag aften har SønderjyskE seks point op til FC Midtjylland på førstepladsen, mens der er to point at give af i forhold til en plads i top seks.

Siden holdet gik på vinterferie har SønderjyskE sagt farvel til fire spillere. Alexander Bah er blevet solgt til Slavia Prag, Johan Absalonsen har indstillet sin karriere, Ogenyi Onazi har fået ophævet sin kontrakt, og talentet Mads Steenberg er skiftet til Middelfart Boldklub i jagten på mere spilletid.

Til gengæld er der kommet to nye ansigter ind. SønderjyskE skrev allerede i oktober kontrakt med norske Bård Finne, der er kommet til fra norske Vålerenga, og han er nu skiftet til Haderslev, efter han har gjort sæsonen færdig i Norge. Den anden spiller, svenske Emil Holm, kom til i sidste uge, da han skiftede fra IFK Göteborg til SønderjyskE. Begge spillere er nu rykket til Haderslev.

SønderjyskE må i den første kamp mod FC Midtjylland undvære både topscorer Haji Wright og midtbaneslideren Victor Mpindi. Begge spillere skal afsone karantæne, og de er således først til rådighed i kamp to mod Vejle Boldklub.

På grund af Covid-19-restriktionerne må der ikke være tilskuere til de første kampe i 3F Superligaen, men kampene kan følges direkte på tv. Den første kamp mod FC Midtjylland bliver vist på TV3 Sport, mens Vejle-kampen sendes på Eurosport 2.

3F Superligaen er ikke helt det samme, når der ikke må være tilskuere til kampene, men for mange fodboldelskere er det dog rart, at der igen er kampe i kalenderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce