Annonce
Ugeavisen Haderslev

Efter stor succes: Kendt restaurant åbner nu i Sønderborg

Armend (til ventre) og Labi Mehmetii åbner til foråret Restaurant Fratelli i det gamle posthus på Rådhustorvet. Her bliver der plads til omkring 130 gæster inde og 70-80 ude. Foto: André Thorup
Til foråret åbner Restaurant Fratelli i det gamle posthus på Rådhustorvet i Sønderborg. Med sig tager de italienske kokke og det populære Fratelli-DNA fra restauranterne i Haderslev og Kolding.
Annonce

Haderslev/Sønderborg: Restaurant Fratelli åbner en ny restaurant. Denne gang bliver det i Sønderborg.

- Det bliver til foråret. Når solen skinner, så åbner vi vores restaurant i Sønderborg, siger Armend Mehmeti, der sammen med sin bror, Labi Mehmeti, ejer Restaurant Fratelli i både Haderslev og Kolding.

Restauranten i Sønderborg kommer til at ligge i det gamle posthus på Rådhustorvet 1.

- Vi kommer til at få omkring 130 siddepladser inde, så den bliver på størrelse med Haderslev, siger Armend.

Stilmæssigt kommer Restaurant Fratelli i Sønderborg til at ligne restauranterne i både Haderslev og Kolding. Indehaverne Labi og Armend Mehmeti vil have Fratielli-DNA'et med til Sønderborg. Illustration: RetailFabrikken

Derudover kommer der også til at være mulighed for at sidde ude og spise. På Rådhustorvet får Fratelli et sted mellem 70-80 siddepladser.

Snart går håndværkerne i gang med at forvandle posthuset til en restaurant, der stilmæssigt kommer til at ligne restauranterne i Haderslev og Koldinng, men som samtidig kommer til at tilpasse sig det gamle posthus.

Annonce

Efterspørgsel

Restauranten i Haderslev åbnede i april 2017 og blev hurtigt populær - og ikke kun blandt byens borgere. Gæsterne kom også udenbys fra:

- Da vi åbnede i Kolding, så var det fordi, at vores kunder fra Kolding efterspurgte, at vi åbnede i Kolding - og de har taget rigtigt godt imod os. I Haderslev har vi kunder fra Sønderborg og Gråsten, som har efterspurgt en restaurant sydpå - vi fornemmer det samme vil ske der - så nu gør vi det, siger Labi.


Vi blev helt forelskede i stedet.

Labi Mehmeti om det gamle posthus på Rådhustorvet


Det er naturligvis ikke kun gjort med efterspørgslen. Den rigtige beliggenhed skal også være der. Så da kombinationen med beliggenheden i det gamle posthus opstod, slog brødrene til med det samme.

- Vi blev helt forelskede i stedet, lyder det fra Labi.

Når Restaurant Fratelli åbner til foråret på Rådhustorvet, så bliver det med omkring 30 ansatte til at tage sig af gæsterne i de nyindrettede lokaler. Illustration: RetailFabrikken

Derfor var beslutningen ikke svær at tage om at åbne i Sønderborg:

- Der er rigtige mange gode restauranter i byen og vi ser frem til at blive en del af det miljø, siger brødrene.

Annonce

Tager DNA'et med

- Vi lægger vægt på den gode service, hyggen og kvaliteten - og det tager vi selvfølgelig også med til Sønderborg. Det er det, der er vores DNA - så det følges ad, lover Labi.

Restaurant Fratelli

Det er brødrene Armend og Labi Mehmeti, der står bag Restaurant Fratelli.

I 2017 åbende de deres første restaurant i Nørregade i Haderslev. I 2019 udvidede de med en restaurant på Banegårdspladsen i Kolding. I foråret 2021 åbner de en restaurant på Rådhustorvet i Sønderborg.

I starten af 2020 vandt Restaurant Fratelli i Haderslev "Opdag Danmarks" pris for Danmarks Bedste Pizza.

- Vi vil tage en del af vores nuværende personale med til Sønderborg. Og en af os vil også være der i opstarten. Vi skal selvfølgelig også have italienske kokke - sådan skal det være, når man har en italiensk restaurant, siger Armend.

Labi og Armend forventer, at de skal have ansat op til 30 til den nye restaurant i Sønderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce