Flere af Haderslevs restaurationer er lukket frivilligt ned indtil den 17. januar. Hos Tapazta holder kok Ulrik Christensen køkkenet åbent som normalt. Han ser ingen grund til at lukke forretningen, for gæsterne er der stadig.
Copy link address
Dorthe Rasmussen dra@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Restauratør Ulrik Christensen og datteren Silke dækker op til eftermiddagsservering med kaffe og kage hos Tapazta i Dampassagen. Fra midt i januar vil restauranten også have en eksotisk brunch på menukortet. Foto: Dorthe Rasmussen -
Der er er stadig muligheder for at gå ud og spise i Haderslev. Blandt andet er der tapas, små retter, både til frokost og aftenservering, i Dampassagen. Foto: Dorthe Rasmussen -
Jens Tastesen fra Chicken & Burger på Gravene kan godt mærke, at flere af naboerne på Gravene ikke åbnede efter nytår. Foto: Dorthe Rasmussen -
Også Bispens Café er lukket indtil den 17. januar. Husets altmuligmand Christian Nielsen benytter lejligheden til at få juletræet af vejen, og så skal der ryddes op. Foto: Dorthe Rasmussen -
Det røde skilt blinker hos Bedstes Hyggested. Foto: Dorthe Rasmussen -
I gågaden er der stadig åbent de fleste steder, blandt andet her hos Café Kridt. Foto. Dorthe Rasmussen