Annonce
Ugeavisen Haderslev

Så er MetteMums klar til at invitere indenfor på Jomfrustien

Mette Rosenhøj (til venstre) og Louise Schütze Peper er indehavere af MetteMums takeaway, som på mandag åbner på Jomfrustien.Foto: Stine Hygum

HADERSLEV: Efter flere år med drømme og måneder med planlægning er indehaverne af MetteMums Mette Rosenhøj og Louise Schütze Peper endelig klar til at åbne MetteMums takeaway på Jomfrustien.

Klokken 16 mandag den 11. november går det løs.

Der er lagt masser af hjerteblod i forretningen. Og menuen har længe været under udvikling.

I første omgang var det slet ikke planen, at man også skulle kunne købe sig en sandwich i butikken, men så skete der noget på de sociale medier, da nyheden om byens nye takeaway-sted blev offentliggjort:

- Tidligere elever fra HAKA (Haderslev Katedralskole, hvor MetteMums står for kantinedriften, red.) begyndte at skrive, at de håbede, at de kunne få den sandwich med kylling og karry, siger Louise Schütze Peper.

Der står også "kendt fra HAKA" på de håndskrevne menukort, som hænger over disken hos MetteMums, ved sandwichen med kylling og karry.

Annonce

Egne bøtter

Selvom MetteMums takeaway endnu ikke er åben, da avisen kigger forbi, så står alt klar til at blive fyldt op med mad til kunderne.

På disken står der engangsemballage klar til kunderne. Men hos MetteMums kan man også vælge at tage sin egen bøtte med og spare fem kroner, når man henter ugens varme ret, en salat eller en børnebowl til ungerne.

Mette Rosenhøj og Louise Schütze Peper har ikke været i tvivl om, at det skulle være en mulighed selv at medbringe egen emballage:

- For os er det lige meget om vi pakker maden ned i det ene eller det andet. Vi skal tænke på miljøet, siger Mette Rosenhøj.

- Det er det rigtige at gøre, siger Louise Schütze Peper og fortsætter:

- Og vi vejer alligevel maden, så det er ikke noget problem.

De er meget spændte på, hvordan byen tager imod deres nye butik, men glæder sig over al den positive opmærksomhed, som de har fået allerede inden åbningen:

- Man får næsten helt præstationsangst - og det er jo bare Mette og Louise, siger Louise Schütze Peper.

MetteMums har endnu ikke en dato for, hvornår de åbner op, så man kan hente sin frokost hos dem:

Først vil de have overblik over, hvor mange der kommer og køber aftensmad:

- Men jeg vil tro, at vi åbner op til frokost i løbet af tre-seks måneder, siger Mette Rosenhøj.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

80-årige Kirsten har masser af gå-på mod: Selv om det gør lidt ondt hist og pist, så må man bare lette måsen og se og komme i gang

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce