Annonce
Ugeavisen Haderslev

Samtale Salon i wellnesshuset

Hanne Pedersen inviterer til den første Samtale Salon mandag den 19, august i wellnesshuset, Nørergade 1. Arkivfoto
Hanne Pedersen, mindfulness lærer, NADA akupunktør og terapeut inviterer i samarbejde med Haderslev Wellnesshus til Samtale Saloner med emner om spiritualitet, holistisk sundhed og livets udfordringer som omdrejningspunkt.
Annonce

HADERSLEV: Alt for ofte står vi mennesker alene og har ikke rigtig nogen at dele vores erfaring med. Men det rådes der bod på nu med en mulighed for at komme i en Samtale Salon.

- Samtalen foregår som en debat hvori alle kan deltage. Man kan vælge at lytte, eller deltage aktivt. Alle er hjerteligt velkomne, lyder det i en pressemeddelelse fra terapeut Hanne Pedersen, der er idékvinden til den nye samtalesalon i Haderslev Wellnesshus, Nørregade 1.

- Det er min erfaring at gennem gode samtaler kommer vi til at forstå os selv og andre meget bedre. Vi forstår bedre, hvorfor andre tænker, reagerer og handler, som de gør. Vi har meget at lære af hinanden, siger Hanne Pedersen.

Hanne Pedersen forklarer, at ordet salon er fransk og betyder egentlig bare selskabssal, altså et sted, hvor man ”tager imod”, og hvor man mødes med en kreds af mennesker, der er interesseret i de samme emner som én selv.

- Målet med salonen er, at du kan møde ligesindede, der er optaget af spiritualitet, holistisk sundhed og håndtering af livets udfordringer, ved at høre om deres erfaring og eventuelt samtale med dem. Vi lytter åbent og nysgerrigt til samtalen og til den enkeltes erfaringer, uden at give råd. Der er dermed som sådan ikke nogen oplægsholder. Jeg fungerer som vært og åbner samtalen med en særlig gæst. Alle der er tilstede er ligestillede og har mulighed for aktivt at deltage i salonen, man kan også vælge blot at lytte, siger Hanne Pedersen. Den første Samtale Salon er om ”Spiritualitet i hverdagslivet” og afholdes mandag den 19. august. Aftenens gæst er fem dimensionel power healer, sjæleformidler og clairvoyant livsvejleder Elliane Tinet.

Næste Samtale Salon bliver afholdt mandag den 26. august med temaet ”Forældre til børn med mistrivsel og skolevægring” Aftenens gæst er Christa Erichsen, mor til en 16 årig autist.

Samtale Salon begynder altid klokken 18.30 med ankomst og uformel snak.

Der serveres ayurveda te fra Carstensens Tehandel, som er udviklet i samarbejde med Yogaloftet.dk.

Efter debatten vil der være mulighed for at deltage i en guidet meditation på aftenens indtryk. Tilmelding på Haderslev Wellnesshus facebooksides begivenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce