Vennerne Karina og Søren var blandt de stamgæster på Ras, der var ude og få en sidste omgang inden nedlukningen. Hos Tappo er kokkene klar med et nyt koncept, My Chef, hvor man kan hente en tre retters gourmet-menu.
Copy link address
Dorthe Rasmussen dra@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Haps, skal vi lige have en snaps? Karina Keldberg og Søren Steensholdt holdt tidligt juleferie. De arbejder begge i restaurationsbranchen. Nu vil de hjem og bage småkager, erklærede de i baren to timer før lukketid. I baggrunden Ole Flintrup fik også lige skyllet et par øl ned i godt selskab på Ras, inden han skulle gå hjem og passe sig selv. Foto: Dorthe Rasmussen -
Kokkene Rasmus Andreas Madsen og Juri Nielsen fra Tappo har kreeret en tre-retters menu som take-away. Konceptet skal også fortsætte efter corona. Der vil være en ny menu-kasse hver måned, og der medfølger både en vejledning og en video fra kokkene på Facebook. Dorthe Rasmussen -
Værtshusholder Ricco Jensen fik tømt nogle rødvinsflasker, inden gæsterne gik hjem. I baren ses Carsten Autzen, som fik sig en sidste skænk, inden han skulle hjem og læse bøger. Foto: Dorthe Rasmussen -
Idémanden til de nye menu-kasser, kok Juri Nielsen, viser, hvor hurtigt og nemt, man kan komme ind og se Tappos tv-køkken med sin smartphone. Foto: Dorthe Rasmussen -
Så er det hjem. Hans Schmidt havde set skriften. Foto: Dorthe Rasmussen