Annonce
Ugeavisen Haderslev

Styregruppe klar med anderledes stafet: Gå hjemme fra dig selv

Sammen - men hver for sig. Styregruppen for Stafet for Livet Haderslev håber på stor opbakning til årets hjemme-stafet. Pressefoto
En af årets helt store begivenheder i Haderslev Kommune bliver flyttet fra Damparken og ud til alle de hold, der har lyst til at deltage ved at lave lokale stafetter rundt i hele kommunen.
Annonce

HADERSLEV: Stafetten skulle for ottende gang have samlet tusindvis af mennesker i Haderslev Dampark i et døgn fra lørdag 12. september klokken 12.

Men styregruppen vil gerne undgå, at stafetten bliver et sted, hvor corona-smitte spreder sig. Især med tanke på, at stafettens æresgæster, fighterne, er tidligere og nuværende kræftpatienter, som kan være særligt udsatte.

Derfor bliver stafetten anderledes i år, lyder det fra Børge Koch, formand for styregruppen, i en pressemeddelelse.

Stafetten kommer til at foregå udelukkende om lørdagen, formentlig fra kl. 12 og til midnat, og så er det planen, at alle holdene gennemfører deres egne små – og måske halvstore – stafetter rundt i landsbyer, på villaveje, i boligkvarterer, baghaver og hvor man ellers kan forestille, de kan foregå.

Arbejdstitlen på årets arrangement er foreløbig ”Stafet for Livet i Haderslev 2020 – hjemme hos dig”.  Du kan melde sig til med hold, deltagere og donationer på stafetforlivet.dk/haderslev

Stafet for Livet Haderslev 2020

Når man har et hold og nogle sponsorer kan man melde sig til på stafettens hjemmeside.

Der vil  i år være en Stafet For Livet-app’en, hvor man kan taste sine runder ind i kilometer.

Man tilrettelægger selv sin rute, der kan foregår alle muligheder steder fra rundt om i kommunen.

Der vil blive mulighed for køb af merchandise og lysposer.

Dog kan man allerede nu tænde lys på stafettens hjemmeside:stafetforlivet.dk/stafet/haderslev

Der vil dagen igennem – via Facebook – blive sendt forskellig underholdning ud til de deltagende hold Der arbejdes blandt andet på videoer med koncerter, hilsner, danseshows, live-streaming og meget mere.

Stafetten har også et samarbejde med Skala FM om at få lavet en radio-app, som man kan lytte til under stafetten. Dagen slutter traditionen tro med en smuk lysceremoni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce