Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sundhedscoach rykker ind i nye lokaler

Mette Eg er sundhedscoach, kostvejleder og er snart klar med det 7. hold "Sund i Haderslev": 1. august flytter hun sin klinik ind i Infinity Energy-huset på Norgesvej. Privatfoto
Fra den 1. august tager sundhedscoach og kostvejleder Mette Eg ind i nye lokaler på Norgesvej, hvor hun skal bo i Infinity Energy-huset.
Annonce

Haderslev: Til august starter sundhedscoach og kostvejleder - indehaver af By Eg og "Sund i Haderslev" - Mette Eg sit 7. hold deltagere i "Sund i Haderslev".

- Der er ingen tvivl om, at "Sund i Haderslev" er kommet for at blive. Jeg er simpelthen blevet taget så godt imod af sønderjyderne, siger Mette Eg.

Og når hun til august starter endnu et hold, så bliver det i nye lokaler.Der er rigtig mange, og især kvinder, som bøvler med deres forhold til mad. Der er nogle kvinder, der har et helt liv, hvor de evigt og altid er på en eller anden kur. Det vil jeg gerne være med til at ændre.

Mette Eg, sundhedcoach og kostvejleder


Mette Eg er nemlig i gang med at flytte ind i Infinity Energy-Huset på Norgesvej, hvor hun fra 1. august har sin klinik i Haderslev:

- Det er nogle fine kliniklokaler - og her kan man komme, uden at hele byen kan se det, siger Mette Eg, der udover at have hold også har en til en-forløb og eksempelvis også hjælper med at lave kostplaner til klienter med type to diabetes eller med at få lavet en kostplan, som kan være med til at få styr på enten blodsukkeret eller blodtrykket.

Annonce

Mere end en madplan

- Det er ikke nok at udlevere en madplan, men skal også finde ud af, hvorfor det er, at man eksempelvis trøste-eller overspiser, siger Mette Eg.

Hun vil gerne have, at hendes klienter arbejder med at finde ud af, hvorfor de har det, som de har.

- Det er svært at spise sundt - og det er der en årsag til. Man skal arbejde med at vælge sig selv til, lyder det fra Mette Eg, der arbejder med at hjælpe hele vejen rundt om et vægttab.

Det er ikke kun klienter med ekstra kilo på sidebenene, som kommer i Mette Egs klinik. Man kan også have brug for hjælp, hvis man er undervægtig og har brug for at få et sundere forhold til mad.

Mette Eg er snart færdig med en master i adfærd- og spisepsykologi, som hun også vil bruge i sin klinik.

- Der er rigtig mange, og især kvinder, som bøvler med deres forhold til mad. Der er nogle kvinder, der har et helt liv, hvor de evigt og altid er på en eller anden kur. Det vil jeg gerne være med til at ændre, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce