Annonce
Ugeavisen Haderslev

Tre ugers forsøg: MetteMums holder pop-up åbnet til frokost

I uge otte, ni og ti vil MetteMums forsøgsmæssigt holde åbent allerede til frokost i deres takeaway på Jomfrustien. Arkivfoto: Stine Hygum
En ombygning af køkkenet på Haderslev Katedralskole giver MetteMums mulighed for at prøve ønske om frokoståbent af på Jomfrustien, hvor de siden november har solgt takeaway om aftenen.

HADERSLEV: Lige siden MetteMums åbnede op for takeaway på Jomfrustien i november har indehaverne haft et ønske om at åbne op allerede til frokost. De har ikke været alene om det ønske:

- Der har siden dag ét været stor efterspørgsel på frokoståbent, og vi har også hele tiden ønsket at udvide vores åbningstider, men først når vi kunne se, at enderne kunne nå sammen, siger Mette Rosenhøj, der har MetteMums sammen med Louise Peper, i en pressemeddelelse.

Nu betyder en ombygning af kantinen på Haderslev Katedralskole, som MetteMums forpagter, at kantinen er lukket i uge otte, ni og ti. De tre uger vil MetteMums bruge til at finde ud af, om Haderslev er klar til at købe frokosten på Jomfrustien:

- Nu har vi en chance for at prøve at holde frokoståbent, og det glæder vi os meget til at give et forsøg. Går det godt, håber vi selvfølgelig, at vi kan fortsætte med de nye åbningstider, siger Louise Peper, der vil være klar med sandwich og salater, mens den varme mad må vente til aften.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

80-årige Kirsten har masser af gå-på mod: Selv om det gør lidt ondt hist og pist, så må man bare lette måsen og se og komme i gang

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce