Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Vi pakker ind og pakker ned

Marcus "Skovfar" Øland er ny klummeskribent på Hedensted avis. Torsdag 26. november 2020. Foto: Mads Dalegaard

I disse juledage går vi, ligesom mange af jer andre, og pakker til lyden af ”Last Christmas”, og (Popsi og Krelles), men vi pakker ikke kun gaver ind, vi pakker også alt ned. Vi skal nemlig flytte.

Det er på en gang glædeligt, for alt det vi får. På samme tid er det vemodigt, og super mærkeligt.

Da vi for tre år siden flyttede til Klakring nær Juelsminde var det første gang, at jeg flyttede ind et sted uden at tænke, at det var midlertidigt. Vi havde en masse forestillinger om hvordan det ville være. Vi skulle drive ”bed and breakfast” (hvilket vi også gjorde et par sæsoner), og opleve hvordan det var at komme på landet, og have færre udgifter og derfor mere tid til det vigtige i livet, nærhed og kvalitetstid med familien.

Annonce

Allerede efter det første år gik det dog op for os, at vi havde taget munden for fuld. Egentlig var det gået fint med at rykke ind, og også med renoveringen, selvom Louise var højgravid gennem det meste af processen. Det var først da vi fik barn nummer to, Lauge, at vi opdagede, at det der med at holde et hus fra 1842, og en have på 6500 kvadratmeter, og opdrage pseudotvillinger, samtidig med dyrehold og virksomheder, faktisk godt kunne være noget af en mundfuld.

Det blev hurtigt sådan, at vi kun fik udført de opgaver der tog 20 minutter, og så lod resten stå... fældet træerne, men aldrig hugget dem op til brænde.

Det skal lige nævnes, at Louise på det tidspunkt havde fuldtidsjob, og at jeg var nystartet med Skovfar-Geschæften – som jo også krævede lidt. Med tiden måtte vi, som så mange andre, indse, at det liv vi havde drømt om, alligevel ikke var det liv vi fik – for hvis vi alligevel ikke fik mere kvalitetstid og nærhed med familien, hvad var så pointen?

Da vi satte huset til salg, var planen at blive i området.

For vi elsker jo Juelsminde. Vi nyder, at der er gang i den om sommeren og ro på om vinteren, at der er et aktivt erhvervsliv og at der er så mange herlige mennesker, der bare gerne vil, og sørger for, at byen hele tiden udvikler sig. Samtidig er vi faldet godt til. Jeg har været meget glad for sammenholdet på Klakring Brandstation, hvor jeg var deltidsbrandmand (de mangler nok en til at udfylde min plads. Måske dig?), og for fællesskabet med de andre erhversdrivende i handelstandsforeningen, blandt de andre forældre til tumlingegymnastik, og ikke mindst hos alle de familier, der har taget så godt imod mine ballondyr, og børnebøger – det betyder noget, at man føler sig anerkendt og værdsat i lokalmiljøet, så tak.

Men nu kalder tiden på noget andet og vi har indset, at det der med at have små børn trods alt er nemmere tæt på familie. Derfor flytter vi til Skive, hvor Louise kommer fra.

Det betyder ikke, at vi ikke kommer på besøg. Tværtimod er de første ballon-workshops og sommerferie-arrangementer i Hedensted og Juelsminde lagt i kalenderen. Lige sådan vil jeg til tider også være at finde i gågaden, og på den mindste café i byen (med mest hygge). Så vi siger tak for denne gang og på gensyn.

Mvh. Marcus ”Skovfar”.


Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Kom til foredrag om parforholdet i Løsning Kirkecenter

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Få hjernen tanket op med spændende viden: Livestreaming af naturvidenskabelige foredrag

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

HIF-spillers USA-tur gik i vasken: PostNord får skylden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Hedensted/Juelsminde Avis

Nyt byrådsmedlem og pædagog: Vi er ved at tabe en stor del af en generation på gulvet. Vores unge mennesker har ondt i livet. Lad os inddrage dem

Hedensted/Juelsminde Avis

Byrådsdebutant: Vi vil arbejde hårdt og konsekvent for at skabe ikke bare grønne resultater, men også en ny kultur

Hedensted/Juelsminde Avis

Smitten bliver ved med at stige i Hedensted Kommune: Over 2000 coronatilfælde den seneste uge

Hedensted/Juelsminde Avis

Fællessang i Løsning skubbet til ny dato

Hedensted/Juelsminde Avis

Kvinde på el-løbehjul påkørt i rundkørsel

Hedensted/Juelsminde Avis

Fra hippie-miljø i Aarhus til sognepræst i Hedensted

Hedensted/Juelsminde Avis

Vejle-organist spiller til kyndelmisse i Glud

Hedensted/Juelsminde Avis

Vennepar tager til store motionsløb for at gå ruterne: Nu har de bragt gåevent med maratondistance til Juelsminde

Hedensted/Juelsminde Avis

Lad os hjælpe hinanden med at fortælle om hvad der sker: Sådan bruger du eventinfo

Hedensted/Juelsminde Avis

Vejret er en K3'er

Hedensted/Juelsminde Avis

Dyrere skummetmælk og gebyr for at få skiveskåret brød: Butikker reagerer nødtvungeneksploderende elpriser - og du ender med regningen

Annonce