Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Tre virksomheder kigger fremad efter et år med corona: Det regnskab vi afslutter i april, vil jeg egentlig helst bare smide i skraldespanden

- Den første måned var der meget stille, og vi var bekymrede for fremtiden, siger vicedirektør hos Tørring Auto, Mikkel Bo Madsen, om den første tid med corona. Arkivfoto: Lars Juul
Året har budt på udfordringer og krævet nytænkning samt skabt håb om lysere tider hos Tørring Auto, Autobude A/S og Kjærgaard A/S.

Tørring/Hedensted/Løsning: Selvom de tre virksomheder Tørring Auto, Autobude A/S og Kjærgaard arbejder inden for hver deres felt, så har de under coronapandemien haft mere tilfælles, end de plejer.

Hos Tørring Auto kan vicedirektør Mikkel Bo Madsen fortælle om en coronaperiode, der har været præget af uforudsigelighed.

- Den første måned var der meget stille, og vi var bekymrede for fremtiden. Så begyndte folk at annullere sommerferien, og så kom der gang i den. Folk brugte pengene på udbetalingen til en ny bil, og det gav os et par gode måneder. Derefter har det været jævnt kedeligt, siger Mikkel Bo Madsen.

- Det regnskab vi afslutter i april, vil jeg egentlig helst bare smide i skraldespanden, uddyber Mikkel Bo Madsen, der dog ser positivt på fremtiden og den stigende tendens til onlinesalg, der også er i bilbranchen.

Direktør hos Autobude A/S i Hedensted, Brian Pedersen, kan berette om vækst på det private marked under coronapandemien. Arkivfoto Michael Svenningsen
Annonce

Boom på det private marked

Autobude A/S i Hedensted var også præget af udfordringer, da coronapandemien gjorde sit indtog. Transportvirksomheden skulle pludselig ikke levere til de lukkede butikker. Men i løbet af året har virksomheden oplevet et boom på det private marked.

- Vi leverer blandt andet et nyt lejehus til lille Peter eller kører med granit, der skal spredes i folks indkørsel, siger direktør og vognmand Brian Pedersen, der også kan fortælle, at der er kommet mere gang i webshoppen det seneste år.

Det efterlader direktøren med en optimisme, men også en fortsat forsigtighed, der leder til en ekstra overvejelse, inden en af lastbilerne skiftes ud.


Telefonen ringer ikke så meget, som den gjorde inden corona. Heldigvis havde vi fået nogle store ordrer ind inden nedlukningen.

Per Smedegaard, administrerende direktør, Kjærgaard A/S


Administrerende direktør hos Kjærgaard A/S, Per Smedegaard, fortæller, at det har stået stille med virksomhedens bidrag til vindmølleprojekter under coronapandemien, fordi det ikke har været muligt at rejse på samme måde som tidligere. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Telefonen ringer mindre

Ord som udfordringer, omstillingsparathed og optimisme går også igen hos Per Smedegaard, administrerende direktør hos Kjærgaard A/S i Løsning, der er totalleverandør inden for el, energioptimering og robotteknologi til industrien.

- Telefonen ringer ikke så meget, som den gjorde inden corona. Heldigvis havde vi fået nogle store ordrer ind inden nedlukningen, siger Per Smedegaard.

Fødevarer-, medicin- og metalindustrien har der fortsat været gang i, mens det står mere stille med virksomhedens styring til vindmølleprojekter på grund af den manglende rejseaktivitet, fortæller Per Smedegaard, der er blevet mere optimistisk omkring fremtiden, i takt med at samfundet åbner mere op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Petanqueklub frustreret efter gentagne tilfælde af hærværk: Det er os selv, der skal bruge flere tusinde kroner

Annonce