Lars var 15, da han blev ansat som vaskedreng hos velkendt slagter, i dag ejer han biksen: - Jeg arbejder sjældent under 80 timer om ugen
Det var en tilfældighed, der fik Lars Kjerkegaard ind i slagterfaget, men i dag kunne han ikke forestille sig et andet erhverv. Med eget slagteri og butik når arbejdstiden sjældent under 80 timer om ugen, og det passer den 51-årige slagtermester fint.
Copy link address
Camilla Bo Krefeld cakr@hsfo.dk
Annonce
Slagtermester Lars Kjerkegaard begyndte i Bjerre Kød som vaskedreng og blev siden udlært slagter i butikken. I dag er det ham, der ejer og driver hele forretningen, som er en af de nominerede til detailprisen 2022 i Hedensted Kommune. Foto: Mads Dalegaard
Tirsdag er slagtning af svin-dag. I hvidt er det lærlingen Sebastian Rungstrøm Petersen, der er ved at gøre klar. Foto: Mads Dalegaard
Butikken i Bjerre fik en ordentlig opgradering for ca. fem år siden, og kunderne kommer gerne langvejs fra for at købe ind til grillen. Foto: Mads Dalegaard
Hos Bjerre Kød slagter de selv dyrene og skærer selv det hele ud. Alt personale er uddannet inden for faget, både dem, der mest står i baglokalerne, og dem, der mest står i butikken. Lars Kjerkegaard selv kan man finde begge steder. Foto: Mads Dalegaard
Foruden butikken i Bjerre har Lars Kjerkegaard en web-butik, og her er der kunder fra hele landet. Der bliver bragt kød ud hver torsdag. Foto: Mads Dalegaard