Annonce
Holstebro Onsdag

Burger-restaurant er pludselig lukket

I 2017 åbnede brødreparret Simon og Morten Franck Jakobsen deres første The Burger Concept. I 2019 blev der udvidet til Holstebro, og de har før udtalt, at de regner med at være oppe på 20 restauranter inden for den nærmeste fremtid. I øjeblikket har de dog valgt at lukke alle burger-restauranter. Billedet er fra åbningen i Holstebro. Arkivfoto: Ninna Pirchert
The Burger Concept, som indtil nu har holdt åbent for take away, valgte mandag den 1. marts at lukke alle forretninger på ubestemt tid. Det giver ikke mening at holde åbent, siger indehaver.

Holstebro: Da de fleste af detailhandlens forretninger mandag den 1. marts åbnede, valgte en af dem, som hidtil har haft åbent, at lukke.

The Burger Concept, der er en restaurantkæde skabt af brødrene Simon og Morten Franck Jakobsen, meddelte mandag i sidste uge i en kortfattet besked, at de lukker alle restauranter på ubestemt tid  - "som følge af den situation, vi står i," fremgår det af restaurantkædens hjemmeside.

Hidtil har restauranter holdt åbent for take away i en begrænset åbningstid.

I Holstebro ligger The Burger Concept i Nørreport Centret, hvor de øvrige forretninger fortsat skal være lukket, og det er forklaringen på brødrenes beslutning, forklarer Simon Franck Jakobsen.


Centrene måtte jo desværre ikke åbne op igen sammen med de andre butikker. Så når de må det, vil vi da også genoverveje at åbne op igen.

Simon Franck Jakobsen, ejer, The Burger Concept.


- Grunden er ren og skær, at det ikke kan betale sig at holde åbent. Vi kan ikke sælge nok i forhold til alle de omkostninger, der ligger forbundet med at have åbent, siger han og tilføjer:

- Vi har haft åbent hidtil, grundet at vi håbede på, det kunne være en okay forretning at gøre sådan, men vi kan se nu, at det ikke giver mening, fordi man bliver straffet på andre måder i forhold til hjælpepakker.

Annonce

Syv restauranter - og syv på vej

Brødrene Franck ejer syv restauranter i Jylland og på Fyn - og har endnu flere på vej. Det vil vel at mærke ske, når landet åbner helt igen, og den del tør indehaveren ikke gætte på.

- Centrene måtte jo desværre ikke åbne op igen sammen med de andre butikker. Så når de må det, vil vi da også genoverveje at åbne op igen, siger Simon Franck Jakobsen.

Hvornår tror du, at en genåbning kan komme på tale?

- Jeg tror ikke, vi skal forvente noget før efter påske, så jeg håber på den 6. april. Vi har også en helt ny restaurant i Sønderborg, som bare står klar til at åbne. Og så har vi yderligere syv nye restauranter på vej i år, så vi håber meget på, der snart kan åbnes, siger Simon Franck Jakobsen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce