Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Sparekasse opretter corona-pulje til foreningslivet: Én million kroner skal deles ud

Struer: Fra den 12. april og frem til den 1. juni 2021 er det muligt at ansøge om penge fra Sparekassen Thys corona-pulje. Pengene skal gerne kickstarte det lokale foreningsliv efter nedlukningen.

Holstebro Onsdag

Ny frisør havde åbent i fire timer før alt var væk

Holstebro: På Idomvej 9 ligger der et helt almindeligt parcelhus. Og lige ved siden af er der rejst en stor, sort kasse af en tilbygning. Her har Nanna Ringgaard indrettet sin nye frisørsalon, Hair by Nanna, lige ved siden af familieboligen, hvor hun bor med sin mand og tre børn.

Holstebro Onsdag

Børnehavens jubilæum blev fejret med teaterforestilling

Holstebro: Teatertruppen Ikarus Stage Art fra Odin Teatret fik en festlig modtagelse, da skuespillerne trådte ind på Børnehaven Klods Hans i Holstebro og mødte et hav af børn med flag.

Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Sundhed: Solbærsaft, hyldeblomstdrik og diverse light-varianter. Vi hælder saftevand i indkøbskurven som aldrig før, og selv om det kan virke fornuftigt, når størstedelen af glasset fyldes med vand, så er det altså ikke det sunde valg, vi tyr til.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Annonce
Holstebro Onsdag

70 tons affald efterladt langs de store midt- og vestjyske veje i 2020

Midt- og Vestjylland: Vejdirektoratet er ansvarlig for at drive og vedligeholde de danske statsveje og rastepladser, så trafikanterne kan komme nemt og sikkert frem.

Holstebro Onsdag

Nye computere på vej til 7000 elever og lærere

Holstebro: Når lærere og elever vender tilbage til skolen efter sommerferien, vil der stå helt nye, bærebare computere til dem - og i modsætning til de første elevcomputere vil alle 7000 pc'ere blive udleveret på én gang.

Annonce
Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Frisørsalon skifter hænder

Annonce
Annonce