Annonce
Holstebro Onsdag

Bussen siger kombardo til Holstebro

Kombardo Expressen, Molslinjen og Hernings Turists fælles busselskab har fra den 6. juli tre nye jyske byer med i køreplanen, nemlig Holstebro, Herning og Silkeborg. Foto: Molslinjen
Fra den 6. juli er der en ny mulighed for at komme med bus og færge fra Holstebro, Herning og Silkeborg til København.
Annonce

Holstebro/København:  Molslinjens buskoncept Kombardo Expressen, der udføres i et tæt samarbejde med Herning Turist, får nu flere stop i det jyske:

Holstebro, Herning og Silkeborg kommer på bussens køreplan som udgangspunkt for turene til København.

Kombardo Expressen begyndte som en lynrute mellem Aarhus og København med stop på Molslinjens færger over Kattegat. Siden er Aalborg, Viborg, Rønne og Randers kommet til - og nu kommer altså yderligere tre jyske byer til, oplyser Molslinjen i en pressemeddelelse.

- Kombardo Expressen begyndte som en enkel løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på rejsen mellem landsdelene. På få år er bussen blevet en vigtig del af vores forretning og Danmarks infrastruktur, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Kombardo Expressen begyndte som en enkel løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på rejsen mellem landsdelene. På få år er bussen blevet en vigtig del af vores forretning og Danmarks infrastruktur.

Jesper Skovgaard, Molslinjens kommercielle direktør.


Kombardo Expressens første ture fra Holstebro, Herning og Silkeborg køres den 6. juli.

I første omgang vil der være flest ture i hverdagene og kun en enkelt dobbelttur i weekenderne.

- Der kan dog hurtigt sættes flere busser ind, så snart interessen viser sig, lyder det fra Molslinjen.

Gående og cyklister kan i øvrigt rejse gratis med Molslinjen i juli.

Molslinjen er ifølge Wikipedia et dansk rederiselskab, som driver kommerciel færgefart på Kattegat mellem Sjælland og Jylland med Ebeltoft-Odden-ruten og Aarhus-Odden-ruten.

Desuden driver selskabet færgefart i Østersøen mellem Ystad og Rønne, Rønne og Sassnitz, samt Køge og Rønne under navnet Bornholmslinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce