Annonce
Holstebro Onsdag

Elever deltager i DRs virtuelle nyhedsshow

Skoleelever fra Ulfborg Skole, Margrete Reedtz Skolen i Ryde og Holstebro Friskole skal arbejde tæt sammen DRs digitale journalist, Annika Wetterling, og nyhedsværten, Erkan Özden. Foto: Jane Kirstine Lausten, DR
Annonce

Ulfborg/Ryde/Holstebro: Elever på Ulfborg Skole, Margrete Reedtz Skolen i Ryde og Holstebro Friskole skal torsdag den 19. november være med i det virtuelle nyhedsshow, "I Sandhedens Tjeneste".

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Showet er et undervisningstilbud til alle 8. og 9. klasser i Danmark, hvor der blandt andet bliver sat fokus på kildekritik, nyhedsformidling og adfærd på sociale medier - og som ruster de unge til at begå sig i en digital nyhedsverden.

Eleverne vil undervejs i showet arbejde tæt sammen med DR Nyheders vært, Erkan Özden, og den digitale journalist, Annika Wetterling.

Det hele kommer til at foregå som et digitalt event, hvor eleverne følger med virtuelt og inddrages gennem afstemninger og konkurrencer.

Førhen har DR Nyheder afholdt store, interaktive nyhedsshows flere steder i landet med omkring 700 deltagere per gang. Det har corona-situationen i år spændt ben for, og derfor afholdes showet virtuelt.

Indtil videre er 15.000 elever tilmeldt "I Sandhedens Tjeneste", men der er plads til mange flere, oplyser DR i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce