Annonce
Holstebro Onsdag

Forening overrasket over opbakning til auktion

Fire brødre står bag Brother Beer, der er et lille, privat bryggeri. TIl Odendo-auktionen har bryggeriet sammensat et arrangement, hvor op til otte personer kan komme til tapas og brygge 30 liter øl. Der er også en masse andre forskellige auktioner, hvor der blandt andet kan kæmpes om surflektioner fra Thyborøn Surfcenter og smykker fra Alexander Berling. Privatfoto
Annonce

Hogager: I år har det været ekstra spændende at indsamle sponsorer til den årlige auktion, der finder sted på platformen, Odendo.

Hogager GF er nemlig klar over, at mange af de virksomheder, der normalt sponsorerer til fordel for foreningen, har været ramt af corona-situationen. Derfor har det været overraskende, at både nye og gamle sponsorer bakker op om auktionen.

Det skriver Hogager GF i en pressemeddelelse.

- Det er virkelig flot, for vi ved jo godt, at vi ikke er helt det samme trækplaster som de store klubber i vores opland, lyder det fra foreningen.

Klubkassen har været hårdt ramt af aflysningen af Hogager Marked, fordi overskuddet altid er gået til foreningen.

- Der er ingen tvivl om, at vi i år virkelig mærker det gode ved at være en lille forening, der har ekstra meget fokus på klubånd og fællesskab, vi har virkelig mærket, hvordan vi "rykker tættere sammen i bussen", når udfordringer som denne dukker op, skriver Hogager GF i meddelelsen.

Man kan byde på de forskellige auktioner via hjemmesiden: www.odendo.dk/hgf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce