Annonce
Holstebro Onsdag

Gratis teaterforestilling i Black Box

Oprøret er i centrum til forestillingen "Punk – A rebel never dies", som opføres i Black Box torsdag den 22. oktober. Foto: Jacob Stage/Black Box Dance Company
I samarbejde med Færch Fonden har Black Box Dance Company sikret gratis billetter til alle, der har lyst til at opleve forestillingen "Punk - A rebel never dies" i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Der er oprør på programmet, når Black Box Dance Company torsdag den 22. oktober inviterer til premiere på forestillingen "Punk – A rebel never dies" i Holstebro.

Danseforestillingen, der undersøger og fremstiller oprøret, er samtidig premiere for nye dansere i kompagniets trup.


Det er er blevet muligt i et samarbejde med Færch Fonden. Alle billetter til forestillingen er gratis, så det er bare med at få sikret sig billetter til familien.

David C. Price, associeret kunstnerisk leder og producent


Syv nye dansere er blevet udvalgt blandt 1100 ansøgere, som har været til audition i Holstebro, oplyser dansekompagniet i en pressemeddelelse.

- Ansøgerne kom fra hele Europa, og de syv udvalgte, som er fra Spanien, Irland, England, Italien og Danmark, er således nogle af Europas bedste dansere i starten af deres professionelle karriere. Vi er utroligt glade for at kunne byde velkommen til denne smukke gruppe af danser. De er branddygtige, karismatiske kunstnere, der alle glæder sig til at komme til Holstebro, siger David C. Price, der er associeret kunstnerisk leder og producent hos Black Box Dance Company.

Annonce

Hjælp fra fond

Den 22. oktober kan man opleve teaterforestillingen uden at få pungen oppe af lommen.

- Det er er blevet muligt i et samarbejde med Færch Fonden. Alle billetter til forestillingen er gratis, så det er bare med at få sikret sig billetter til familien, siger David C. Price.

Han understreger, at teatret følger alle corona-retningslinjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Frokostjazz på Tobaksfabrikken

Annonce