Annonce
Holstebro Onsdag

Holstebro er atter "brysternes by"

Kampagnen Lyserød Lørdag er en landsdækkende indsamling. Men ingen er i nærheden af at samle flere penge ind end Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker
Holstebro blev igen den by, der samlede flest penge ind til Lyserød Lørdag i oktober. Beløbet blev på 542.012 kroner, hvilket ingen andre byer er i nærheden af at kunne præstere.
Annonce

Holstebro: Der findes mange initiativer og idéer, der skal være med til at samle penge ind i kampen mod kræft.

Brystkræft rammer stadig alt for mange kvinder. Men der findes mange indsamlinger, hvor pengene går til forskning i sygdommen.

Kampagnen "Støt Brysterne" er en landsdækkende kampagne under Kræftens Bekæmpelse, hvor en af aktiviteterne er Lyserød Lørdag i starten af oktober.

Og her er Holstebro med helt i front. Sådan har det været i flere år i træk, og 2019 blev ingen undtagelse.

For femte år i træk blev Holstebro den by, hvor der blev samlet flest penge ind.

I år endte det samlede beløb på 542.012 kroner. Det samlede beløb på landsplan blev rekordhøjt på 5,2 millioner kroner. De nærmeste forfølgere til Holstebro var Hvide Sande og Aalborg, men de var mere end 200.000 kroner fra Holstebro. Holstebro leverede mere end ti procent af de indsamlede midler.

Målet var at runde den halve million kroner, og det lykkedes igen.

En række af byens virksomheder bakkede op om arrangementet. Det var lige fra Enghavens Pølser til STS Biler. TTH Holstebro og flere andre klubber var også med til at spæde i kassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce