Annonce
Holstebro Onsdag

Hver tredje bolig sat til salg under coronakrisen er solgt

Det er særligt sommerhusene, som hurtigt sælges under coronakrisen. Foto: EDC
Mange opgav at sælge deres bolig, da coronakrisen kradsede, og Danmark lukkede ned. En optælling fra EDC viser dog, at mere end hver tredje bolig, der er sat til salg under krisen, er solgt.
Annonce

Holstebro: Hvis man som boligejer overvejede at sætte boligen til salg i marts før coronakrisen, men opgav det på grund af den truende sundhedskrise, så viser nye tal, at man roligt kunne have taget springet.

Der er nemlig stor efterspørgsel efter nye boliger på mæglernes salgslister, viser en optælling foretaget af EDC.

I en pressemeddelelse oplyser EDC, at mere end hver tredje bolig, der er sat til salg i perioden fra den 11. marts til den 30. april, har fået ny ejer.

- Da Mette Frederiksen og regeringen lukkede store dele af Danmark oplevede vi, at mange opgav at sælge, og vores mæglere blev slet ikke inviteret på vurderinger i samme omfang som normalt, fortæller EDCs kommunikationschef, Jan Nordmann

- Det var helt forventeligt, men vi er overraskede over, hvor hurtigt køberne vendte tilbage, tilføjer han.

Også i Holstebro var der længere mellem sælgerne under nedlukningen af Danmark, bekræfter Søren Kaastrup fra EDC i Holstebro. Han mener dog, at sælgerne nu igen har mod på at sætte ejendommene til salg.

Annonce

Særligt sommerhusene

Det er især sommerhusene, der markerer sig med en høj andel af hurtige salg.

På landsplan gælder det, at 45 procent af de sommerhuse, der er sat til salg under coronakrisen allerede er blevet solgt. Til sammenligning gælder det 41 procent af ejerlejlighederne og 30 procent af villaerne.

Udviklingen er yderligere accelereret i maj, hvor boligsalget - bedømt på de første tre uger - kan ende med at være tæt på niveauet for hidtil bedste måned nogensinde, vurderer EDC i pressemeddelelsen.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce