Annonce
Holstebro Onsdag

juleinspirationsaften i kulturhuset

Der bliver julet hos Annette Mølgård Vad, og hun tager sine idéer med til juleinspirationsaften i Kulturhuset. Pressebillede
Annonce

Vinderup/Haderup: December nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det også tid til at tænke på julens dekorationer og pynt. Haveselskabet Vinderup-Haderup kreds inviterer derfor til en juleinspirationsaften i Vinderup Kirke-og Kulturhus mandag den 18. november klokken 19.

Her vil designeren Anette Mølgård Vad komme forbi og inspirere med sine dekorationer. Anette Mølgård Vad driver til dagligt firmaet Kreativt Design, hvor hun beskæftiger sig med indretningsopgaver og dekoration.

- Min store passion for dekoration fuldendes, når jeg formår at inspirere andre med alt det, som kan skabes af naturens materialer, smagfuldt kombineret med glimmer, kugler, lys og alt det, som høre julen til. Jeg glæder mig utroligt meget til en aften, hvor jeg får lov at dele ud af alle de her ideer - det bliver en aften, hvor jeg medbringer en bid af mit helt eget juleunivers og giver en masse medlemmer af haveforeningen ny inspiration til, hvordan julen 2019 kan se ud, siger hun.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce