Annonce
Holstebro Onsdag

Kom gratis til verdens første forestilling om Greta Thunberg

"Mit navn er Greta" vises i Musikteatret i Holstebro til februar 2021. Det er gratis at opleve forestillingen. Arkivfoto: Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: Som det første teater i verden har Aveny-T fået lov til at skabe en forestilling om klimaaktivisten Greta Thunberg, som personligt har givet tilladelse - også til at bruge hendes taler.

Forestillingen, som er blevet til i co-produktion med Vejle Musikteater og Black Box Theatre, kan opleves i Holstebro februar 2021. Endda ganske gratis.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Som medproducenter på forestillingen har vi besluttet at gøre forestillingen gratis i Holstebro. "Mit navn er Greta" er en forestilling om et nyt ungdomsoprør, der har sat klimaforandringerne på dagsordenen i hele verden. Et oprør, som vi ved at gøre forestillingen gratis, kan være med til at udbrede budskabet om, siger direktør for Musikteatret Holstebro, Anders Jørgensen.

Rollen som Greta Thunberg spilles af 23-årige Karla Løkke, der blev færdiguddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København i sommers.

Hun får dermed sin professionelle debut i denne forestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce