Annonce
Holstebro Onsdag

Konfirmationer giver travlhed i ismejeriet

Janne Rahbek har haft travlt de seneste mange uger, hvor hun har skullet producere islagkager og is til 80 konfirmationer. Foto: Jan Briks
Der er fuld smæk på produktionen hos Staby Ismejeri, der har lukket for konfirmations-bestillingerne tidligere end normalt.
Annonce

Staby: Der er travlt ud over det sædvanlige i disse uger på ismejeriet ved Staby. Det er årets konfirmationsfester, der har gjort, at man har måttet lukke for nye bestillinger på islagkager tidligere på året end normalt:

- Der er flere efterspørgsler i år end tidligere. Så jeg har nok lukket en uge før tid for bestillinger, siger Janne Rahbek, der den seneste halvanden måned har lavet is og islagkager til 80 konfirmationer.

Og da islagkagerne fylder væsentligt mere, end de bøtter med is, som mejeriet ellers har i fryserne - og som går som varmt brød i sommermånederne - er pladsen nu brugt op.

- De fleste af islagkagerne er til 40 personer. Folk er gode til at bestille i god tid, men det er jo ikke alle, der har plads til dem hjemme i fryseren, siger hun.

Derfor er frysepladsen nu brugt op.

- Jeg kunne godt lægge flere timer i, men jeg har simpelthen ikke plads til mere, siger hun.

Det er særligt store islagkager og islagkager formet som fodbolde, der hitter i år til konfirmationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce