Annonce
Holstebro Onsdag

Billetten er gratis - men skal bookes

Højreback Kay Smits og playmaker Allan Damgaard  poserer i TTH's europæiske spilletrøjer. Foto: Ole Mortensen
Stor forhåndsinteresse for træningskampene har fået TTH til at oprettet et corona-kontrolleret billetsalg via hjemmesiden.
Annonce

Håndbold: Der er gratis entré, men man skal alligevel bestille en billet, hvis man ønsker at se en af de træningskampe, som TTH Holstebro indleder sæsonen med.

- Stor interesse fra håndboldfans har fået os til at oprette et corona-kontrolleret billetsalg forud for holdets kommende opstartskampe i juli og august, oplyser TTH-direktør John Mikkelsen.

Ligesom håndboldspillerne har savnet håndbold og harpiks, har håndboldfans ligeledes savnet spillet med den runde harpikskugle.


Stor interesse fra håndboldfans har fået os til at oprette et corona-kontrolleret billetsalg.

John Mikkelsen, TTH-direktør.


Derfor skal man booke en billet via TTH's hjemmeside,  og det begrænsede antal billetter fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Torsdag den 6. august kl. 14.30 skal TTHs ligahold bide skeer med de danske mestre fra Aalborg Håndbold. Træningskampen foregår i Gråkjær Arena, hvor der er må lukkes 450 tilskuere ind fordelt sikkert i hallen.

To dage senere, lørdag den 8. august kl. 14.00 spiller Bramming & Co. opvisningskamp mod Mors-Thy Håndbold i Struer Energi Park.

- Her er der plads til 320 tilskuere der, ligesom til kampen mod Aalborg, vil blive delt i sektioner og med god mellemrum mellem sæderne, så man mindsker risikoen for coronasmitte, oplyser TTH.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce