Annonce
Holstebro Onsdag

Massakrer og magtmisbrug er temaer i ny forestilling

- Jeg har aldrig ment, at teater kan undgå at være politisk. For Odin Teatret betyder dette ikke at tale om politik, men snarere at have en politik, en bevidsthed om verden, som den er og om verden, som vi ville ønske, den var, skriver Eugonio Barba, der har instrueret forestillingen. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Fredag den 21. august klokken 19 opfører Odin Teatret en ny forestilling med navnet, "De store byer under månen".

På dæmpet vis fortæller forestillingen om eksil, massakrer og magtmisbrug i det 20. århundredes historie. Den er akkompagneret af sange, der er inspireret af digtere som Bertolt Brecht, Jens Bjørneboe, Ezra Pound og Li Po.

Det oplyser Odin Teatret i en pressemeddelelse.

- Jeg har aldrig ment, at teater kan undgå at være politisk. For Odin Teatret betyder dette ikke at tale om politik, men snarere at have en politik, en bevidsthed om verden, som den er og om verden, som vi ville ønske, den var. To verdener og imellem dem en umådelig afstand. Jeg forestiller mig denne afstand som en ørken, hvor det eneste der blomstrer, er de kranier og knogler, som historien har efterladt, skriver instruktør Eugenio Barba i forestillingens program.

Antallet af tilskuere vil være reduceret for at bevare retningslinjerne for afstand, og tilskuere bedes medbringe mundbind.

Billetter kan købes på Odin Teatres hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce