Annonce
Holstebro Onsdag

Musikcamp krydser fingrene

Sidste sommer deltog 45 børn og 20 frivillige i Musikcamp Holstebro. Projektgruppen håber, at arrangementet må afholdes i år men afventer stadig udmeldinger fra regeringen. Foto: Frida Bjørn Fisker
Mange venter i spænding på udmeldingerne om sommertilbud til børn. I Musikcamp Holstebro håber frivillige og børn på, at campen for anden gang kan åbne dørene til musik og nye fællesskaber.
Annonce

Holstebro: Til sommer står 20 frivillige klar til at tage imod børn på Musikcamp Holstebro, hvis corona-restriktionerne tillader det.

I en pressemeddelelse fremhæver projektleder på Musikcamp Holstebro, Sofie Dammeyer Sørensen, vigtigheden af fællesskab og musikspil, som mange børn har måttet undvære i flere måneder.

- Hvor ville det være skønt at kunne fejre Musikcamp efter alt det her. Jeg tror virkelig, mange ville nyde ekstra godt af det lige præcis i år, siger hun.

Sidste sommer var første gang, campen blev afholdt. Her deltog 45 børn og 20 frivillige instruktører.

- Det var fantastisk at opleve den store opbakning sidste år. Vi havde så mange interesserede børn, at vi faktisk var nødt til at lave en venteliste, siger Sofie Dammeyer Sørensen.

Hvis projektgruppen får grønt lys, løber campen af stablen fra den 24. til den 25. juli 2020. Arrangementet er for alle børn fra 1. til 7. klasse, og det er gratis at deltage. Tilmeldingen foregår via www.musikcamp.dk.

Musikcamps afholdelse og deltagerantal afhænger dog af regeringens fremtidige udmeldinger.

Sven Bindslev Ebbensgaard nød at være en del af Musikcamp for ti måneder siden. Her modtager han basundervisning fra instruktør Simon Krogh. Foto: Frida Bjørn Fisker
Annonce

Fedt at vise forældrene

11-årige Sven Bindslev Ebbensgaard var en af de musikglade børn, der deltog sidste sommer.

Han vil også gerne med i år - hvis det altså bliver muligt.

- Det var helt vildt sjovt at være afsted. Jeg fik en masse nye venner, og det var sjovt at spille sammen med andre i bands, siger han.

- Det bedste var, når vi havde øvet noget helt færdigt, og det bare lød helt vildt godt. Så var det fedt at kunne vise det til koncerten for alle forældrene, fortæller Sven Bindslev Ebbensgaard, der spiller klaver i sin fritid.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce