Annonce
Holstebro Onsdag

Se film og forestillinger fra Odin Teatret derhjemme

Dokumentarfilm og forestillinger streames mellem den 27. januar og den 26. februar på Odin Teatres YouTube-kanal. Pressebillede

Holstebro: Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret tilbyder en række af sine filmede forestillinger og dokumentarfilm.

Det gør teatret ved at streame materialet på sin YouTube-kanal to gange om ugen mellem den 27. januar og den 26. februar.

Onsdage klokken 16 kan man se dokumentarfilm om rejser og byttehandler, mens kanalen viser Odin Teatrets forestillinger fredage klokken 16.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Første streaming er onsdag den 27. januar, hvor der streames "The Country Where Trees Fly", der er en dokumentarfilm om Holstebro Festuge 2014. Filmen er instrueret af Davide Barletti og Jacopo Quadri og produceret af Fluid Produzioni og Ubulibri.

Om fredagen den 29. januar vises "In the Beginning was the Idea", som er en film om Odin Teatrets forestilling "Oxyrhincus Evangeliet".

Man kan se hele programmet på Odin Teatrets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce