Annonce
Holstebro Onsdag

Sengebutik aflyser Black Friday

- Alle vores gode tilbud bliver spredt ud på hele måneden, således der ikke bliver trængsel til mange forskellige varegrupper på én gang, fortæller Flemming V. Kristensen fra Søvn og Comfort. Arkivfoto
Annonce

Holstebro:  De senere års største handelsdag i detailhandlen, Black Friday, er i år udfordret af Covid-19, da handelsdagen normalt samler store mænger kunder på samme tid .

- Det er jo i den tid, vi nu står i, ikke helt så smart. Af den årsag ser vi os ikke i stand til at kunne gennemføre Black Friday, som vi plejer i slutningen af november, siger Flemming V. Kristensen, der er medejer af Søvn & Comfort  i Holstebro.

- Udfordringen med alle de varer, der blev købt ind i foråret til gode priser grundet panik i produktionsleddet, kommer dog stadig vores mange gode kunder til gode - bare på en mere sikker måde for alle. Black Friday bliver til Black November, tilføjer butiksindehaveren.

Søvn & Comfort, der holder til på Herningvej, har 1200 kvadratmeter at boltre sig på til hverdag.

- Egentligt må der være rigtigt mange mennesker i bygningen, så på det felt bliver der som sådan ingen udfordring - blot der holdes afstand især ved og omkring kassen og ved indgangsdøren, siger Flemming V. Kristensen.

Butikken udvider sin åbningstid lidt og åbner i hele november klokken 8.30, hvor personalet alligevel er i butikken for at pakke til webshoppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce