Annonce
Holstebro Onsdag

Supertalenter får nye muligheder med "Made In Holstebro"-program

To af Holstebro Roklubs unge talenter, Magnus Valbirk og Magnus Rathenborg, som begge er en del af det danske U23-landshold i roning. Foto: Ole Mortensen
Holstebro Elitesports nye program er øremærket til de idrætsudøvere, som er meget tæt på eller har potentiale til et internationalt gennembrud.
Annonce

Holstebro: Holstebro Elitesport, der siden 2008 har taget sig af den kommunale opgave med at udvikle elitesporten i kommunen, har gennem flere år brugt begrebet "Made In Holstebro". Nu er der for alvor sat både ord og navne på, hvad "Made In Holstebro" dækker over.

Det skriver Holstebro Elitesport i en pressemeddelelse.


Det er udøvere, som både vil og kan sætte Holstebro på landkortet. Dem vil vi gerne give lidt ekstra gode muligheder for at nå deres mål.

Gitte Skoubo, talent- og elitekonsulent


- Vi har længe haft et ønske om at blive skarpere på, hvad brandet dækker over. Det har vi med vores nye "Made In Holstebro"-program sat ord og navne på. Programmet er øremærket til de udøvere, som er meget tæt på eller har potentiale til et internationalt gennembrud, siger Gitte Skoubo, der er talent- og elitekonsulent i Holstebro Elitesport, og hun tilføjer:

- Det er udøvere, som både vil og kan sætte Holstebro på landkortet. Dem vil vi gerne give lidt ekstra gode muligheder for at nå deres mål.

I sæson 2020-21 er 14 supertalenter med i programmet. Fælles for dem alle, er at de har potentialet til at begå sig på nationalt seniorniveau og som minimum er tilknyttet U19-landsholdet.

De 14 supertalenter får mulighed for at bevare tilknytningen til Holstebro Elitesport og benytte sig af de supportfunktioner, som Holstebro Elitesport tilbyder - for eksempel kostvejledning, mental coach, fysioterapi og andre eksperter, som er værdifulde i deres udvikling og kan være medvirkende til, at de når deres mål.

Made In Holstebro-talenter 2020-21

Bueskydning: Kirstine Danstrup Andersen.

Karate: Joakim Viberg Larsen og Mads Viberg Larsen.

Roning: Trine Dahl Pedersen, Magnus Rathenborg, Magnus Valbirk, Frederik Taulbjerg, Tobias Bork Kristensen, Casper Lindballe og Kaare Mortensen.

Svømning: Helena Rosendahl Bach.

Håndbold: Johan Kofoed og Julie Holm.

Cykling: Pernille Mathiesen.

Annonce

Talenter tiltrækker flere

Made in Holstebro-talenterne skaber glæde og stolthed på det politiske niveau.

- Det er dejligt, at vi nu har så stærke idrætsmiljøer inden for flere idrætsgrene. Stærke miljøer er med til at udvikle talenter, men for mig er det ligeså vigtigt, at de også er med til at tiltrække og få flere børn i gang med idræt, siger Lene Dybdal (S), der er formand for kultur- og fritidsudvalget.

Made In Holstebro-talenterne skulle have været præsenteret i forbindelse med TTH Holstebros ligakamp mod Århus den 9. oktober, men på grund af Covid-19 blev arrangementet udskudt på ubestemt tid.

Talenterne kan dog lige nu følges på Holstebro Elitesports instagramprofil og præsenteres også i mini-portrætter på www.holstebroelitesport.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce