Annonce
Holstebro Onsdag

TTH Holstebro slog fiktiv tilskuerrekord

Håndboldfans i Holstebro kan nu glæde sig over, at der til næste sæsons første hjemmekamp er gratis øl til de første 1500 tilskuere. Foto: Photo Overlund
Annonce

Holstebro: Der blev i den grad bakket op, da TTHs dame- og herrespillere sammen inviterede til fiktiv DM-medaljekamp lørdag den 30. maj.

Med 3425 solgte billetter kunne TTH-spillerne melde om ”udsolgt” og målet om at slå fiktiv tilskuerrekord blev indfriet.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Kampen havde til formål at støtte TTH Holstebro økonomisk, efter at ligasæsonen måtte slutte før tid. Derfor var det også med et smil i mundvigen, at direktør John Mikkelsen kunne se tilskuerrekorden blive slået.

- Vi er utroligt glade og taknemmelige for den opbakning, vi har fået fra spillere, frivillige, spillerfamilier og fans. Der skal også lyde en stor tak til Royal Unibrew og vores mange sponsorer, der har støttet og bakket op om idéen, siger TTH-direktøren.

Med rekorden i hus kan håndboldfans i Holstebro glæde sig over, at Royal Unibrew melder sin ankomst til sæsonens første hjemmekamp. Med sig har de nemlig gratis øl til de første 1500 tilskuere.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce