Undersøgelse af madvaner: Pasta med kødsovs er midtjydernes yndlingsret
Pasta med kødsovs, stegt kylling, lasagne og frikadeller. Disse retter ligger i toppen over midtjydernes favoritretter, men de unge introducerer nye madvaner. Det viser en undersøgelse fra Karolines Køkken.
Copy link address
Ninna Pirchert nipi@dagbladetholstebro.dk
Annonce
Pasta med kødsovs er årets hverdagsfavorit på midtjydernes middagsborde, men Tove Færch, der er leder af Karolines Køkken, mener, at der er ved at ske en udvikling i danskernes madvaner. Foto: Karolines Køkken
En af de største generationsforskelle i undersøgelsen findes ved stegt flæsk med persillesovs. Mens fire ud af ti i den modne aldersgruppe i Midtjylland er vilde med den danske favorit, er det kun en ud af ti af de unge midtjyder, der spiser det til aftensmad. Foto: Karolines Køkken