Annonce
Holstebro Onsdag

Ungdomsskolen er gået online med syv nye tilbud

Savner man en person at snakke med, kan man på ungdomsskolens hjemmeside booke en gåtur med en af SSP-gademedarbejderne. Illustration: Holstebro Kommune

Holstebro: Mange af eleverne på Holstebro Ungdomsskole holder lige nu fælleskabet fra fritidslivet i live fra en skærm derhjemme. Aktiviteter som DJ-undervisning og tøsehygge er nemlig rykket over på virtuelle platforme.

Ungdomsskolen har i forbindelse med sit online-program valgt at udvide med syv nye hold, der fungerer som "klik og deltag"-aktiviteter. Det vil sige, at holdene ikke kræver tilmelding.

De syv nye tilbud

  • Homefitness
  • Online KokAmok
  • Klub-banko
  • "Spørg mig om alt"- online chat
  • Virtuel klub
  • Lektiehjælp
  • "Book en snak og en gåtur" i samarbejde med SSP

For selvom tiden er svær for mange unge, skal det være nemt at deltage foran skærmen, skriver Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

- De ældste elever har været hjemsendt siden midt i december. Det er over en måned nu. Og i snart et år har de unges udfoldelsesmuligheder og sociale omgang været begrænset af forskellige restriktioner. Det sætter spor i et ellers aktivt ungdomsliv, og måske er der flere, der både er utrygge ved corona-situationen eller begynder at føle sig ensomme og isolerede. Derfor er det vigtigt, at vi skaber rammerne til nogle online-fællesskaber i stedet, siger ungdomsskolens souschef, Søren Høj Pedersen.

Man kan læse mere og tilmelde sig via: www.holstebronx.nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce