Annonce
Holstebro Onsdag

Westerholm udpeger sine bedste TTH-spillere nogensinde

I forbindelse med sommerens TTH-afsked har cheftræner Patrick Westerholm sat navnene på de bedste spillere, han har arbejdet med i Holstebro. Her står han på halgulvet i Gråkjær Arena sammen med assistenttræner Claus Uhrenholt. Foto: Photo Overlund
For Patrick Westerholm slutter det fem-årige trænersamarbejde i TTH Holstebro med en flot sæson, der bød på DM-bronze, Final 4-deltagelse og gruppespil i EHF Cuppen. Nu er den succesrige træner klar med sit TTH All-star-hold.
Annonce

Holstebro: Det er blevet til mange sejre for Patrick Westerholm, der på fem år nåede op på knap 200 kampe i spidsen for TTH Holstebro. Før han forlader klubben sætter han navne på sit TTH All-star-hold.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor cheftræneren begrunder sine valg på hver position.

Målmand: Torbjørn Bergerud - Kæmpede det første år med at finde kvalitet i sit spil, men det andet år var han helt outstanding. Meget disciplineret og ambitiøs i forhold til sin træning.

Højre fløj: Patrick Wiesmach - Patrick var ambitiøs og meget klar over, hvilke kompetencer han var god til. Han var stærk på kontraløb og god til afslutning fra hjørnet. Desuden var han dygtig i defensiven.

Højre back: Peter Balling - Peter har spillet alle de år, jeg har været i TTH. Han har udviklet sig til at blive en habil to-vejs spiller. Peter er meget spil-intelligent med god spilforståelse, og så har han et godt skud.

Playmaker: Johan Meklenborg - "Joe" har været den mest værdifulde spiller for os i mit sidste år. Han er god til at sætte spillet, men formår også selv at være skudfarlig. Han har også vist, at han kan dække op. Jeg glæder mig til at følge hans udvikling fremadrettet.

Venstre back: Jonas Larholm - Jonas har nok været den spiller, der har sat sit største præg på mig som træner i TTH. Man er nødt til at give Jonas frihed med den enorme kreativitet og kvalitet, som han besidder. Det var en sand fornøjelse at se ham spille og træne. Han trænede fantastisk godt, altid velforberedt og interesseret til dagens træning.

Venstre fløj: Magnus Bramming - Det giver helt sig selv. Magnus har været i en klasse for sig selv i Danmark og ude i Europa.

Stregspiller: Vignir Svavarsson - Vignir er en stor personlighed, som altid vil vinde. Han er god i omklædningsrummet omkring holdet, og han giver altid alt, hvad han har.

Forsvarsspiller: Anders Oechsler - Den erfaring, han havde, var en stor fordel for os, da vi vandt DM-sølv. Han dækkede sublimt op sammen med Tau (Søren Tau, red.) den sæson. Hans defensive spilforståelse var af høj kvalitet. Han var god til at omstille sig til forskellige situationer.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce