Annonce
Horsens Posten

Citychef: Smart hvis city-gavekort også kunne bruges til onlinehandel

Citychefen for City Horsens er ikke afvisende på spørgsmålet, om citygavekortet på sigt også bør kunne bruges til handel på de lokale butikkers webshops. Pressefoto
Citychef Michael Kongsmark mener, der kan være en vis pointe i at udvide cityforeningens gavekort, så de også vil kunne bruges i medlemmernes onlinebutikker. Det skal dog først og fremmest være økonomisk realistisk, lyder det fra citychefen.
Annonce

Horsens: Havde det ikke været, fordi vi lige nu står midt i en nedlukning af detailhandlen, var snakken om et city-gavekort til onlinehandel måske ikke kommet på tale.

Men faktum er lige nu nedlukning, og citychef for City Horsens Michael Kongsmark afviser måske netop af den grund ingenlunde tanken om et online city-gavekort.

- Vi skal have undersøgt muligheden for, om vores gavekort også vil kunne bruges til onlinehandel. Det ville da være ret smart, lyder det adspurgt fra citychefen.

Anpartsselskabet Cityforeninger ApS står bag gavekort-ordningen. Og skal gavekortet være konvertibelt til webhandel, er det bestyrelsen i Cityforeninger ApS, der skal tage stilling til en eventuel udvidelse af kortet.

- I den forbindelse skal vi også kigge på, om det rent økonomisk er et realistisk projekt. Det bør dog blive drøftet ret hurtigt, mener Michael Kongsmark, der er bestyrelsesmedlem i bestyrelsen bag Cityforeninger ApS.

Annonce

Flere har købt gavekort online

Hvordan selve status på 2020-salget af city-gavekort er gået, bliver først opgjort ved udgangen af januar. Men der er indikatorer i retning af et temmelig stærkt og pænt gavekort-salg det forgangne år, forklarer Michael Kongsmark.

City-gavekortet

City Horsens-gavekort udbydes af Cityforeninger ApS, der har til huse på Nytorv 3 i Grenaa.

Anpartsselskabet har til formål at medvirke til at skabe de bedst mulige vilkår for drift af danske cityforeninger. Desuden er formålet at opnå bedst mulige markedsføringsvilkår for cityforeningerne og al virksomhed, som efter bestyrelsens skøn er beslægtet hermed.

Reelle ejere omfatter: Business Horsens, Thisted Handels & Industriforening, ShopiCity Grenaa, Herning City Forening, Shop i Aabenraa, Handel Silkeborg og Vores Nykøbing.

City-chef i City Horsens, Michael Kongsmark, tiltrådte bestyrelsen bag Cityforeninger ApS i første kvartal af 2020.

Som noget nyt i 2020 har Michael Kongsmark kunnet konstatere, at flere har benyttet sig af muligheden for at bestille city-gavekortet online.

- Det er muligt at downloade et gavekortbevis og printe det. Modtageren kan derefter veksle det til et fysisk gavekort på de steder i byen, der i forvejen udsteder gavekortet. Flere har i år benyttet sig af den mulighed, og det er muligvis på grund af corona-situationen, siger Michael Kongsmark.

Om det samlede salg når tidligere år, kan han grundet corona og nedlukning ikke sige på nuværende tidspunkt. Forventningen er dog ikke, at der er tale om et fald, forklarer han.


Vi skal have undersøgt muligheden for, om vores gavekort også vil kunne bruges til onlinehandel. Det ville da være ret smart.

Michael Kongsmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Horsens Posten

Mette Frost og den nærmeste familie blev ramt af corona: Så sad jeg pludselig derhjemme med slægtsforskning og en bog

Annonce