Annonce
Horsens Posten

En overvældende start med grillretter og hjemmelavet mad

Diana er kommet godt fra start. Indehaveren af Diana's Lækkerier ved Vestvejen har haft en travl åbningsperiode. Nu håber og satser hun på, at kunderne får endnu mere smag for hendes hjemmelavede mad frem for stedets grillretter. Foto: Morten Pape
Diana's Lækkerier på Vestvejen har haft en ønske-åbning. Nu håber indehaveren på, at flere med tiden vil foretrække hendes hjemmelavede mad frem for pomfritter, pølsemiks og bøfsandwich.
Annonce

Horsens: 28. marts åbnede madstedet Diana's Lækkerier ved Vestvejen.

Det sker ovenpå en turbulent periode for spise- og takeaway-stedet med lukning af daværende Vestvejen Streetfood i begyndelsen af året.

Men nu blæser der nye vinde over spisehuset. Den nye ejer Diana Overgaard håber, at folk får øjnene op for hendes åbning og af de såkaldte lækkerier, hun har sat på sit menukort.

Og noget tyder på, at der er hul igennem til det sultne og ikke mindst lækkersultne folk.

Om sine første åbningsdage fortæller Diana Overgaard:

- Vi er fuldstændig blevet løbet over ende af bestillinger og spisende gæster. Det er et luksusproblem, vi står med, og vi arbejder stadig på højtryk for at følge med. Får jeg tre timers søvn i døgnet for tiden, skal jeg være heldig.

Diana Overgaard åbnede 28. marts spise- og takeaway-huset Diana's Lækkerier ved Vestvejen, og åbningsdagene har været en yderst travl periode for den ny indehaver. Foto: Morten Pape
Annonce

Grillretter hitter

Selvom Diana Overgaard drømmer om at kunne tilbyde et menukort udelukkende med sine egne, hjemmelavede madretter, så kan hun efter åbningen af sit nye madsted konstatere, at folk er vilde med det modsatte - grillretter eller junkfood, som Diana Overgaard selv vælger at kalde det.

- Da jeg overtog stedet, gjorde en af mine kammerater mig opmærksom på, at bøfsandwich er ret populært. Og det har han ret i. Vi har så stor efterspørgsel på det, at vi har taget en ekstra varmebeholder til bøf og sovs i brug for at kunne følge med, fortæller Diana Overgaard.

Også pølsemiks og pomfritter er favoritter på spisestedet, forklarer hun. Men netop det faktum vil Diana Overgaard gerne lave lidt om på.

- Mad skal have smag og fylde og være en særlig oplevelse, som man kan gøre noget ud af - det er lidt svært med for eksempel en pølsemix, siger hun og trækker på smilebåndet.

De populære bøfsandwich har hun dog været mere ind over med egne tilberedte oksebøffer og hjemmelavet sovs.

Men selvom det er grillretterne, der lige for tiden tager det meste opmærksomhed hos kunderne, kan Diana Overgaards mad også imponere, forklarer hun.

Og det glæder hende i høj grad.

- Jeg har lavet citronfromage, som blev revet væk. Salater med mit hjemmebagte gulerodsbrud og smørrebrød samt tarteletter er også populært, forklarer hun.

Annonce

Eget brødudsalg

Den i dag 41-årige erhvervskvinde er opvokset i Aarhus og uddannet kantineassistent i kantinen på Jyllands Posten i Aarhus.

Derefter arbejdede hun i kantiner for forskellige firmaer, inden hun åbnede et brødudsalg, Kringlen, i Aarhus midtby.

Efter nogle år solgte hun butikken i 2008 og arbejdede dernæst i ni år på kontor ved et psykolog- og konsulenthus i Aarhus med en afhopper til Sunset Boulevard i Horsens i et halvt år, hvor hun var restaurantchef.

De seneste tre et halvt år har Diana Overgaard arbejdet som administrations-ansvarlig i et advokatfirma.

- Da jeg lukkede mit brødudsalg i Aarhus, lovede jeg mig selv at vende tilbage som selvstændig på et tidspunkt, hvor mine to piger var blevet større, fortæller Diana Overgaard.

Og den tid var så inde nu, mente hun, da muligheden bød sig i Horsens, hvor hun i dag er bosat.

Diana Overgaard satser på smagfulde og gode alternativer til grillmad. Foto: Morten Pape
Annonce

Catering og udvidelse

Til at hjælpe sig i Diana's Lækkerier har Diana Overgaard ni ansatte. Op til den travle åbning, fortæller indehaveren desuden, at hun har haft stor hjælp fra venner og familie.

Som en del af fremtidsplanerne ligger et ønske om at tilbyde frokostordninger til firmaer i Horsens og opland leveret af Diana’s Lækkerier. Og allerede få uger efter åbning af stedet, er drømmen desuden på sigt at få udlejer til at udvide stedet.

- Det er ikke et særligt stort køkken, vi har, i forhold til de mange bestillinger, vi dagligt får ind. Derfor kunne det være rart med en udvidelse, lyder det fra Diana Overgaard.

Rart er det desuden at lave mad i fritiden, mener Diana Overgaard.

Det har hun gjort de seneste mange år - til familie og venner i forbindelse med diverse selskaber og begivenheder.

- Det vil jeg gerne fortsætte med, og jeg begynder nu at mærke interesse fra kunder, der gerne vil bestille mad til fester, siger Diana Overgaard.

Dianas Lækkerier har åben kl. 6-20 på hverdage og kl. 8-20 i weekender, mens stedets drive in, der tilbyder morgenmadspakker og madpakker, holder åbent hver dag kl. 6-13.

Salater med hjemmebagt gulerodsbrud er også, ifølge Diana Overgaard, populært blandt kunderne. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce