Annonce
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce

Politirapport: Mand faldt fire meter og landede i en sofa. Ukrudtsbrænder tog træskur og fiskegrej i høj kurs. Læs her fem notater fra de seneste dages politirapport.

1 Palle-tyve på spil

Mandag 21. september blev mellem 30-40 paller stjålet i Østbirk. Det skete, da ukendte gerningsmænd i den forgangne weekend stjal 30-40 europaller fra en adresse på Skovhøjvej i Østbirk, oplyser Sydøstjyllands Politi. Tyveriet foregik ved, at gerningsmændene bakkede en mindre lastbil hen til en rampe og læssede pallerne. Der var videoovervågning på stedet, der nu skal granskes nærmere.

2 Faldt fire meter ned i en sofa

Horsens: En 19-årig mand kravlede i fuldskab op på taget af et hus på Langballe i Horsens søndag morgen 27. september omkring klokken 5.30. Da taget ikke var rustet til den slags manøvre, faldt den 19-årige gennem taget. Manden landede efter et fald på fire meter i en sofa. Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi fortæller, at den 19-årige efterfølgende har været inde på skadestuen til et tjek. Hvordan de nærmere omstændigheder var, så det overhovedet kunne lade sig gøre, kender vagtchefen dog ikke til.

3 Ukrudtsbrænder antændte skur

Onsdag 23. september løb der, ifølge Sydøstjyllands Politi, en anmeldelse ind om brand i et træskur på Frede Juels Vej i Sønderby klokken 14.31. Det viste sig, at skuret blev antændt af en ukrudtsbrænder og stod ikke til at redde.

4 Forsøgte at stjæle fiskegrej

En 36-årig mand fra Horsens glemte at tage alarmen i ed, da han mandag 21. september klokken 12.26 her forsøgte at stjæle fiskegrej fra Sportshuset på Torvet. Han blev afsløret af en larmende alarm, da han, ifølge Sydøstjyllands Politi, forlod butikken med forskelligt stjålent fiskegrej, blandt andet nogle blink, til en samlet værdi af 1228 kroner. Manden blev tilbageholdt af butikspersonalet og er nu blevet sigtet for butikstyveri.

5 Uopmærksom chauffør

En 46-årig, mandlig lastbilchauffør fra Stenderup var uopmærksom, da vedkommende mandag 21. september kom kørende på Hovedvejen mellem Hedensted og Ølsted. I stedet for at have øjnene rettet mod kørebanen, kiggede han i sine fragtdokumenter. En patrulje fra Sydøstjyllands Politi standsede vedkommende, der blev sigtet for at udvise manglende agtpågivenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce