Annonce
Horsens Posten

Fra revisor og halvtidsjob til eget ejendomsfirma - Katrine har brug for at prøve kræfter med noget helt andet

Ejer af Min Bolighandel Horsens på Grønlandsvej, Katrine Meldgaard, har valgt at træde ind i ejendomsmægler-branchen efter en årrække som revisor og deltidsansat i sin mands firma i Horsens. Foto: Line Kyed
Katrine Meldgaard besluttede sig sidste år for at træde ind i ejendomsmarkedet. Der skulle ske noget nyt. I dag et år efter kan hun fortælle, at hun har fået valuta for pengene på den front. Døgnets 24 timer er i brug til både uddannelse og bolighandler.

Horsens: 38-årige Katrine Meldgaard havde længe overvejet at prøve kræfter med en anden branche. I otte år har hun arbejdet som revisor og derefter som deltidsansat i sin mands daværende firma, Camping & Fritid Horsens. Men nu skulle der ske noget nyt.

- Jeg tog kontakt til daværende indehaver af Min Bolighandel, som jeg kender gennem et erhvervsnetværk, og som jeg desuden har cyklet til Paris sammen med i 2012 gennem Fit & Sund, hvor vi samlede penge ind til udsatte børn.

- Jeg forhørte mig hos ham, om han havde brug for en lokal ejendomsmægler, da jeg søgte nye udfordringer. Jeg blev en del af Min Bolighandel Horsens 1. februar 2020 og medindehaver 1. juli 2020. Da han valgte at træde ud af firmet, overtog jeg forretningen 1. februar 2021, fortæller Katrine Meldgaard.

Annonce

Tidligere har Katrine Meldgaard dyrket meget sport, herunder triatlon, hvor hun har tilegnet sig placeringer i top tre med jævnlige besøg på den øverste podieplads. Det tog meget af hendes tid - minimum 20 timer om ugen ved siden af arbejdet.

Fuldtid og studie

I dag tager alt vedrørende firmaet Min Bolighandel det meste af Katrine Meldgaards tid. For der skal både studeres ejendomshandel og sælges boliger. Studiet forgår på Erhvervsakademi Aarhus, og om et år kan Katrine Meldgaard officielt kalde sig ejendomsmægler.


Jeg har sparet en række udgifter og har derfor ikke et butikslokale, men en kontorplads hos min bror. Jeg er overbevist om, at de fleste mennesker i dag kigger på nettet, når de skal købe eller sælge hus eller lejlighed.

Katrine Meldgaard


- Der er utroligt meget lovgivning ved ejendomshandel, og jeg skal derfor tilegne mig meget viden. Derudover har jeg jo firmaet, som jeg kører alene, både opsøgende arbejde, vurderinger, salgsprocesserne og markedsføringsdelen, siger Katrine Meldgaard, der er bosat i Horsens med sin mand Niels og parrets to piger på ni og 11 år.

Katrine Meldgaard forklarer, at hun erm eget på farten, og at livet som selvstændig kræver hende fulde opmærksomhed de fleste timer i dørgnet. For hende er det ikke er et mål at få bygget et stort firma op.. Snarere vil hun satse på sin egen personlige kvalifikationer med 10 boligemner inde i firmaets kartotek ad gangen. Sidste år solgte hun sine første 31 boligere. Foto: Line Kyed

Firmaet er et online firma. Katrine Meldgaard har kontorplads på Grønlandsvej hos sin bror, der ejer Meldgaard Electric A/S, som leverer automationsløsninger til erhvervslivet.

- Jeg har sparet en række udgifter og har derfor ikke et butikslokale, men en kontorplads hos min bror. Jeg er overbevist om, at de fleste mennesker i dag kigger på nettet, når de skal købe eller sælge hus eller lejlighed. Den prioritering gør, at jeg kan tilbyde et fast lavt salær, og samtalerne med kunderne foregår i deres hjem, siger hun.

Annonce

31 boliger

Katrine Meldgaard trådte ind i ejendomsmarkedet, lige inden corona brød ud sidste år. Efter det første år som selvstændig gør hun følgende status:

- 31 bolighandler på et år, konkurrencen er hård, udbuddet lavt og efterspørgslen tårnhøjt.

- Jeg er trådt ind i branchen i en lidt usædvanlig periode. Men heldigvis har mine kunder været yderst tilfredse og givet mig 10 ud af 10 stjerne i deres feedback på Boligsiden, siger hun.

Hun forklarer og vurderer, at den tætte dialog til kunderne er årsagen til den gode opstart. Indtil videre er Katrine Meldgaards salgsrate 100 procent på villaer i 8700.

- Jeg er som person meget målrettet. Kunderne skal føle, de er langt mere end blot et nummer i rækken. Derfor vægter jeg den tætte dialog med mine kunder højt. Det skaber gennemsigtighed og tryghed, at kunderne kender til salær og de processer, de skal igennem ved salg eller et boligkøb, fortæller Katrine Meldgaard, der lader op til både familie- og arbejdsliv ved at cykle ture på op til 200 kilometer.

Min Bolighandel er en landsdækkende kæde med i alt 27 kontorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce