Annonce
Horsens Posten

Posthuset Horsens er klar med løsning, som skal minimere smittefare

Projektleder for Posthuset Horsens Birgitte Nygaard, der her ses sammen med praktikant Jeppe Hald, vil benytte et system, som skal mindske risikoen for spredning af coronavirus. Arkivfoto: Morten Pape
Med qr-kode og sms'er vil Posthuset Streetfood holde smittefaren fra coronavirus i skak.
Annonce

Horsens: Hvordan åbner man et streetfoodmarked midt i en pandemi?

Det spørgsmål er aktuelt for Posthuset Horsens, der 9. oktober for første gang indbyder gæster til streetfood i Horsens.


Normalt ville det være sådan, at når man har bestilt sin mad, står man og venter blandt en masse andre mennesker på, at maden bliver klar. Det vil vi gerne undgå.

Birgitte Nygaard, projektleder


Her vil, forventeligt, mange horsensianere lægge vejen forbi for at opleve de otte madboder, der udgør byens nyeste gastronomiske skud på stammen, og det er forbundet med en vis smittefare.

Derfor har ledelsen udtænkt en løsning, der skal minimere faren for at sprede coronavirus.

- Normalt ville det være sådan, at når man har bestilt sin mad, står man og venter blandt en masse andre mennesker på, at maden bliver klar. Det vil vi gerne undgå, siger Birgitte Nygaard, projektleder hos Posthuset Horsens.

Streetfood-stedet er derfor gået sammen med kassesystemudbyderen On-linePos og har udviklet en løsning, der består i, at alle madboder har uploaded deres menukort til en digital platform, som gæster kan tilgå via en qr-kode.

Annonce

Sms når maden er klar

Det vil sige, at gæsterne, når de kommer til Posthuset, kan finde en siddeplads og derfra sammensætte en menu på deres mobiltelefoner. Når maden er klar, får de en sms om, at de kan afhente bestillingen ved den enkelte madbod.

- Det hele kan bestilles fra samme telefon. Vores mål har været at få gæsterne spredt så meget som muligt, og med denne løsning skal gæsterne ikke stå og vente på maden, siger Birgitte Nygaard.

Sms-løsningen er også tiltænkt de gæster, som bestiller deres mad på traditionel vis.

Posthuset Horsens åbner i den gamle brevdistributionsbygning på Lichtenbergsgade, som husede Postnord indtil 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce