Annonce
Horsens Posten

Tomt butikslokale får ny lejer: Loppesupermarked slår sig ned i Horsens

Morten Bøjland, adm. direktør for loppesupermarkedskæden Kirppu, er klar til at åbne i Horsens. Foto: Kirppu
31. oktober rykker kæden Kirppu ind i den 1000 kvadratmeter store butik, hvor Sport24 tidligere har haft til huse.

Horsens: Et loppesupermarked åbner 31. oktober i Horsens. Den landsdækkende kæde Kirppu åbner i Høegh Guldbergs Gade 15F, hvor Sport24 tidligere har holdt til.

Butikken har over 300 stande, der skal fyldes med genbrugsfund. Mere end en tredjedel er lejet ud.

- Vi har længe set mod Horsens og glæder os til at kunne åbne butik nummer 18 netop her. For os har det været vigtigt at vente på det helt rigtige lokale, udtaler administrerende direktør i Kirppu Danmark ApS, Morten Bøjland, i en pressemeddelelse.

Han var i 2014 en af initiativtagerne bag Danmarks første loppesupermarked inspireret af et finsk eksempel. ’Kirppu’ betyder loppe på finsk, og navnet skal også ses som en slags tak til Finland for ideen.

God plads

Kirppu-butikkerne er opbygget efter samme  koncept. Butikkerne er store, lyse og med god plads til den enkelte stand. Når man  booker en stand, prismærker varerne og stiller dem op på standen, står Kirppus personale for resten. Det er dem, der eksempelvis svarer på spørgsmål fra kunderne.

- Kunderne vil følge med i salget undervejs, udtaler Morten Bøjland og fortsætter, at det kan de på appen ’Mit Kirppu Katjiing’.

Åbningsdagen bliver fejret med gode tilbud, konkurrencer og sjov for hele familien. Maskotten Loppen Louie besøger butikken og deler slikkepinde ud. Der bliver sikret afstand og sprit til hænderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce