Annonce
Det er ikke nissebanden - men syltebanden, der er klar til at slå et stort slag for den danske julespise, sylten. Fra venstre kok Mads Munk, slagter Steen Friis, Lars Cederlund Olesen fra Den Gyldne Hest og medindehaver af the Square, Benjamin Blender. Foto: Marianne Husted
Horsens Posten

De vil holde fast i den danske madkultur: Gæt hvad de slår et slag for

Den Gyldne Hest har fået fire slagtere og kokke til at lave sylte, som skal serveres fire tirsdage på værtshuset. Det er en hyldest til den danske madkultur.
Annonce
  • Det er ikke nissebanden - men syltebanden, der er klar til at slå et stort slag for den danske julespise, sylten. Fra venstre kok Mads Munk, slagter Steen Friis, Lars Cederlund Olesen fra Den Gyldne Hest og medindehaver af the Square, Benjamin Blender. Foto: Marianne Husted
  • Sylteanretning fra Beringsslagteren, der i dag bruger nakkefilet og sprængt svineskank som ingrediens i stedet for svinehoved, som folk i dag tager afstand fra. Men sylten smager stadig, som en god gammeldags sylte skal smage. Foto: Marianne Husted
  • Kokken Mads Munk har eksperimenteret med sin kalvesylte, hvor der bl.a. er brugt kalvetunge, rodfrugter og hakket grønkål. Foto: Marianne Husted
  • Så er der serveret - slagter Steen Friis' bedste sylte, som der bliver lavet en hel del af i julemåneden hos Beringsslagteren. Foto: Marianne Husted
  • Kokken Mads Munk - i daglig tale VUK - nyder et godt glas øl til sin sylte, som han brugte det meste af en dag til at gøre helt perfekt. Foto: Marianne Husted
Horsens Posten

Gå dig klog i Horsens: Ny rute fører direkte ind i historien om byens vigtigste huse og steder

Annonce
Horsens Posten

Så er der Børnefestival, og I er inviteret med!

Annonce
Horsens Posten

Valg forude: Stil op til menighedsrådet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Ny butik er klar i Bytorv Horsens: - Jeg er meget spændt på, hvad det er, der sælger

Horsens Posten

Det har jeg ikke været ude for før: Er det ikke lidt frækt?

Horsens Posten

Graven gør indtryk i Tyskland: Fem tyske medier skriver om Hollywood-fliserne

Horsens Posten

Ny butik har slået dørene op på Søndergade - men indehaveren har 55 års erfaring

Horsens Posten

Særligt opmærksom på vejens forløb? Farvel til gamle teoriprøver dav til digitalisering

Horsens Posten

Nu står bageriet tomt: Hvad sker der på adressen nu?

Horsens Posten

Nu bliver det sommer på Langelinje: Kom til åbningsfest 5. maj

Annonce