Annonce
Gorm Wisweh har fundet på en fængselsmad-inspireret Horsens-pizza ved at studere gamle lister med menuer. Her er det sagogrynene, han har syltet i rødbedesaft, så de bliver lyserøde. Foto: Søren E. Alwan
Horsens Posten

En signatur-pizza: Gorm's kommer til byen med en særlig Horsens-hyldest

Ny restaurant med tv-kokken Gorm Wisweh bag kommer med sit bud på, hvad der er en horsensiansk pizza.
Annonce
  • Gorm Wisweh har fundet på en fængselsmad-inspireret Horsens-pizza ved at studere gamle lister med menuer. Her er det sagogrynene, han har syltet i rødbedesaft, så de bliver lyserøde. Foto: Søren E. Alwan
  • Det skal smage af noget Velbekomme i lokal mad, siger restaurant Signe Christiansen i det nye Gorm's Pizza, der er åbnet i Hestedamsgade. Restauranten har lavet den særlige Horsens-pizza "Bag tremmer". Foto: Søren E. Alwan
  • Fangerne på fængslet fik også hestekød. Men det synes Gorm Wisweh alligevel ikke, han kunne byde sine gæster. Foto: Søren E. Alwan
  • Med 13 restauranter har Gorm Wisweh nok at se til. Hans ambition er at være forbi alle restauranter tre gange i løbet af året. Forleden var han i Horsens i forbindelse med opstarten. Foto: Søren E. Alwan
  • "Bag tremmer". Det er navnet på den nye Horsens-pizza, der på en fuldkornsbund trækker på menuerne fra Horsens Statsfængsel - efter fri fantasi fra kok Gorm Wisweh og hans medarbejdere. Foto: Søren E. Alwan
  • Det ligner rogn, men er såmænd syltede sagogryn. Foto: Søren E. Alwan
  • Gorm Wisweh laver sine pizzaer ultratynde. De skal kunne bages på tre minutter ved høj varme - det giver den bedste smag. Foto: Søren E. Alwan
  • Brændte savoykålblade, persille, creme fraiche, mozzarella, tyndtslicede ovnbagte kartoffelskiver og lardo - italiensk svinefedt, som i ovnen krymler sig sammen til en crispy oplevelse - er ingredienserne på signaturpizzaen "Bag tremmer". Og så selvfølgelig de lyserøde sagogryn, som ikke er kommet på her endnu. Foto: Søren E. Alwan
  • At lave pizza er ikke raketvidenskab, mener Gorm Wisweh. Men han synes, det er okay at lægge et nordisk strøg ind over og gøre dem danske. Italienerne foretrækker tre ingredienser - ost, tomatsauce og noget tredje, for eksempel skinke eller artiskokhjerter. Danskerne må gerne få lidt mere, synes han. Foto: Søren E. Alwan
  • En hvid pizza. Det kalder man en pizza, når det ikke er tomatsauce, men creme fraiche (syrnet fløde), der er smøringen. Foto: Søren E. Alwan
  • Det skal smage af noget Velbekomme i lokal mad, siger restaurant Signe Christiansen i det nye Gorm's Pizza, der er åbnet i Hestedamsgade. Restauranten har lavet den særlige Horsens-pizza "Bag tremmer". Foto: Søren E. Alwan
Horsens Posten

Horsens Holder bliver endnu større: Vi er ikke Aarhus Festuge - vi er os selv

Annonce
Horsens Posten

Nyt kor kan blive byens største - flere tusinde er inviteret med

Annonce
Horsens Posten

Horsens-virksomhed vil have klima og miljø på skoleskemaet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lokal bank indskrænker åbningstider: - Vi oplevet en markant ændring i behovet fra vores kunder

Horsens Posten

Er din nabo også blevet mere stille om søndagen? Måske er han en del af havetendens

Horsens Posten

Lua Garn åbnede for fire måneder siden: Sådan går det i dag

Horsens Posten

Iværksættere åbner butik i Bytorv Horsens - og der er plads til flere

Horsens Posten

10.000 til klassekassen: Tre børn fra Horsens viste mesterligt talent for flisemønstre og forårsruller

Horsens Posten

This is my life: Det kommer indefra, når Maia hver aften går på scenen

Horsens Posten

Jeg vil røre noget i publikum: Jon drømte om operascenen, men i dag er det musical, der trækker

Horsens Posten

- Jeg har fumlet med tanken længe: Maskiningeniøren vil skabe liv i byen med danske retter og drinks

Horsens Posten

Arend og Michael fik en skør idé: Nu vælter det ind med sangglade mænd

Horsens Posten

Anna åbner på den 3. adresse på tre måneder: Jeg glæder mig helt vildt

Annonce