Lær af guld-mestrene: Sådan får du råd til økologi uden at hæve madbudgettet
Der var jubel og glæde, da medarbejdere i køkkenet på Regionshospitalet Horsens fejrede, at køkkenet er blevet tildelt Det Økologiske Spisemærke i guld. Foto: Regionshospitalet Horsens
Køkkenet på Regionshospitalet Horsens har på godt ti år omlagt produktionen af mad fra konventionel til økologi uden at få flere penge på madbudgettet. Her er fem gode tip, som du kan bruge hjemme hos dig selv.
Copy link address
Mette Graugaard mg@hsfo.dk
Annonce
Der var jubel og glæde, da medarbejdere i køkkenet på Regionshospitalet Horsens fejrede, at køkkenet er blevet tildelt Det Økologiske Spisemærke i guld. Foto: Regionshospitalet Horsens
Der er slet ingen grund til at skrælle de økologiske grøntsager. Arkivfoto: Morten Pape
Saml ender fra de økologiske grøntsager i fryseren og kog dem til en fond, når du har samlet nok. Arkivfoto: Morten Pape
Et led i at mindske madspild er også at lave portionsanretninger som med denne dessert. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Selleri, hokaidogræskar og broccoli er nogle af de mange grønstasger, som er i sæsonlige nu. Arkivfoto: Gitte Kjærbøl/Nf-Nf/Ritzau ScanpixG