Annonce
Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan
Horsens Posten

Møhr: Gerne mere end et godt måltid, tak!

Bryan Francisco kom til Gran-familien og steakhouse-restauranten Møhr som medejer i august sidste år. I dag har han og stedets køkkenchef Kenneth Godthaab tilføjet spisestedet et nyt koncept, og der er arbejdet meget på at skabe det rette hold af ansatte. Bryan Francisco vil styrke Møhr i et sådant omfang, at han og de øvrige tre medejere kan træde i baggrunden - næste mål er nye restauranter.

Annonce
  • Søren E. Alwan
    Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    På Møhr var det indtil september sidste år udelukkende bøffen, der var omdrejningspunktet. Siden er "Smagen af Møhr" kommet til. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Bryan Francisco og Kenneth Godthaab har i alt beskedenhed sat sig det mål, at Møhr skal kunne åbne menneskers sind og skabe imødekommenhed og glæde via sit mad-program. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Det skal være en unik oplevelse at træde ind på Møhr, er visionen. Selv stedets badeværelser skal byde på noget originalt, fortæller folkene bag. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Visionerne er store og gryderne af samme grund stort set altid i kog på Møhr. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Køkkenchef Kennet Godthaab i fuld gang med forberedelserne til aftenens gæster. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Den rette kødudskæring og det gode mad skal være en selvfølgelighed på Møhr. Den vision kalder stedets folk for en naturlig og underspillet professionalisme. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    I restauranten finder man modningsskab, blandt andet med et kalvehjerte til at frembringe smagen af umami - den femte grundsmag, der sammen med surt, salt, sødt og bittert udgør de fem grundsmage. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Det er i detaljerne, kvaliteten ligger, mener man på Møhr, hvor hver en genstand er nøje udvalgt. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Restaurant Møhr åbnede i 2016 - dengang udelukkende som et steakhouse. Siden er der blevet skruet op for visionerne. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    I kælderen har Møhr deres vinafdeling med et bredt udvalg af vine - og i alle priskategorier, hvor der også er mulighed for at dække op til et mindre selskab. Foto: Søren E. Alwan
  • Resultatet af restaurant Møhrs opskrift på citronpure, hjertesalat og pighvar, som er nævnt her på siden - god appetit! Foto: Jesper Rais.
Horsens Posten

Horsens Holder bliver endnu større: Vi er ikke Aarhus Festuge - vi er os selv

Annonce
Horsens Posten

Nyt kor kan blive byens største - flere tusinde er inviteret med

Annonce
Horsens Posten

Horsens-virksomhed vil have klima og miljø på skoleskemaet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lokal bank indskrænker åbningstider: - Vi oplevet en markant ændring i behovet fra vores kunder

Horsens Posten

Er din nabo også blevet mere stille om søndagen? Måske er han en del af havetendens

Horsens Posten

Lua Garn åbnede for fire måneder siden: Sådan går det i dag

Horsens Posten

Iværksættere åbner butik i Bytorv Horsens - og der er plads til flere

Horsens Posten

10.000 til klassekassen: Tre børn fra Horsens viste mesterligt talent for flisemønstre og forårsruller

Horsens Posten

This is my life: Det kommer indefra, når Maia hver aften går på scenen

Horsens Posten

Jeg vil røre noget i publikum: Jon drømte om operascenen, men i dag er det musical, der trækker

Horsens Posten

- Jeg har fumlet med tanken længe: Maskiningeniøren vil skabe liv i byen med danske retter og drinks

Horsens Posten

Arend og Michael fik en skør idé: Nu vælter det ind med sangglade mænd

Horsens Posten

Anna åbner på den 3. adresse på tre måneder: Jeg glæder mig helt vildt

Annonce