Annonce
Annonce
Corona

Region Hovedstaden åbner vaccinationsklinikker på alle hospitaler

I løbet af januar ventes nye forsyninger af den, nok eftertragtede, covid-19 vaccine og en stor del af indsatsen bliver rykket ud til de store regionale vaccinationscentre. Det betyder, at alle hospitaler i Region Hovedstaden åbner op for vaccinationsklinikker.

BUTIKSLIV

Populært madmarked vil være endnu bedre: - Kære madøre, råb op!

Til sommer er det ti år siden, at Torvehallerne åbnede. Madmarkedet ved Israels Plads er blevet populært blandt københavnere og turister - når de altså er i byen.

BYLIV

Renovering med blik for detaljen: - Man kan næsten mærke historiens vingesus

Har du egentlig lagt mærke til de havfruelignende kvinder, der med korslagte arme pryder en facade i Nørre Farimagsgade og kigger ud over Ørstedsparken?

Annonce
Annonce
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Annonce
Byliv

Godt nyt for badeglade københavnere: Endnu en dyppezone klar til brug

Nu kan badeglade københavnere glæde sig over, at endnu en dyppezone er åbnet i Københavns Havn. Den kan benyttes året rundt - faktisk allerede nu for dem, der nyder en iskold dukkert.

København

Politiet efterforsker skud med fyrværkeri under demo i København

Lørdag aften demonstrerede en større gruppe personer igennem København, og undervejs affyrede de fyrværkeri mod blandt andet forbipasserende.Tidligt søndag morgen har politiet ikke foretaget anholdelser i forbindelse med demonstrationen. Det oplyser Thomas Hjermind, der er vagtchef ved Københavns Politi. Han kan dog ikke udelukke, at der kan ske anholdelser, da politiet stadig efterforsker sagen.Foruden fyrværkeri affyrede demonstranterne også kanonslag og romerlys i forbindelse med demonstrationen, der begyndte på Vesterbro i København lidt efter klokken 19. Ud over forbipasserende skød demonstranterne også efter forbikørende køretøjer, og der blev kastet flere kanonslag mod politiets køretøjer.Fordi der blev affyret fyrværkeri mod andre, ser Københavns Politi med stor alvor på sagen. Det fortalte politiinspektør Rasmus Skovsgaard lørdag aften. - Der er jo kommet en strafskærpelse i straffeloven omkring de her ting, så vi vil efterfølgende foretage en efterforskning for at se, om vi kan udfinde en eller flere geringsmænd til det her, sagde Rasmus Skovsgaard.Politiet vurderer, at 50-100 personer deltog i demonstrationen. Undervejs i demonstrationen, der blandt andet gik forbi Rådhuspladsen, blev der begået hærværk mod en hoveddør og lavet graffiti ved Thorvaldsens Museum. Motivet bag demonstrationen kender politiet ikke, da man ikke er lykkedes med at få en dialog med demonstranterne. Demonstrationen var heller ikke anmeldt.Ifølge TV2 har nogle af demonstranterne gået med skilte med teksten: "Afsæt Mette Forræderiksen" og "Sammen for frihed". Lørdag aften omkring klokken 21 så demonstrationen ud til at være stoppet, da demonstranterne vendte tilbage til Vesterbro, hvor de delte sig op i små grupperinger. /ritzau/

Annonce
Indre By

Rådhuspladsen afspærres nytårsaften

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Jim Lyngvilds vilde julegave til Rosenborg

Annonce