Annonce
DEBAT

Ikke just, hvad vi har brug for, statsminister

John Hansen, direktør KCC. Foto: Byrd/Kasper Løjtved

Læserbrev: Kære Mette Frederiksen.

Jeg repræsenterer med stor ydmyghed og glæde detailhandelen i Indre By i København. Det gør jeg, fordi jeg selv har været en del af den siden 1975. Jeg kender den, ved hvilke udfordringer den har, både i medgang og modgang.

I øjeblikket er det mest modgang, og hver dag kæmpes der indædt, for at bevare forretninger og i manges tilfælde, deres livsværk. Det gør detailhandlerne, fordi de er stolte af det de har skabt og stolte fordi de er placeret i en af de skønneste byer i verden. København er unik når det kommer til kombinationen af handel og oplevelser.

Vilkårene i øjeblikket er benhårde, men alligevel oplever jeg, at alle arbejder loyalt for at overholde og leve op til alle restriktioner, selv om det gør ondt helt ind til benene. Denne loyalitet burde du som statsminister være stolt af, og lade dem mærke, at du er der for dem i alle aspekter.

I sidste uge kom du med en udtalelse der er meget problematisk for den fysiske butik. Du opfordrede forbrugerne til at handle på nettet! Ikke just hvad vi har brug for i den nuværende situation. Vi skal have forbrugerne ned i butikken, så vi mærker, at opfordringen om at handle lokalt gælder.


Vi skal have forbrugerne ned i butikken, så vi mærker, at opfordringen om at handle lokalt gælder.

John Hansen


Nethandelen er i forvejen en stor konkurrent for mange, så vi behøver ikke en statsminister, der opfordrer til ikke at handle i de fysiske forretninger og få en oplevelse med hjem.

Alle detailhandlere har tydelige markeringer om at holde afstand, de spritter af, de bruger mundbind/visir og meget mere. De er fuldt ud i stand til at passe godt på deres kunder.

Med denne opfordring ønsker jeg dig en glædelig jul og et godt nytår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce