Annonce
KULTUR

Kristian fanger byen med sin pensel: Se de stemningsfulde billeder her

Kristian Krysfeldt i aktion med penslen på Gråbrødre Torv. Privatfoto
Kristian Krysfeldt maler København. Gade for gade stiller han staffeliet op. Nu bliver hans billeder vist i en vinduesudstilling.
Annonce

Du har sikkert set ham i gadebilledet, når han står med sit staffeli, pensler og oliemaling og indfanger byens stemning. Time efter time står Kristian Krysfeldt på gaden i al slags vejr, sanser omgivelserne og lader penslen tale.

Frederiksholms Kanal, Gråbrødre Torv, Landemærket, Magstræde ... Adskillige af Københavns skønne gader, stræder og pladser har lagt scene til Krysfeldts kunst.

Nu bliver en række af hans værker udstillet på Galleri Nybro. Egentlig skulle der have været adgang til galleriet for offentligheden, men da corona-restriktionerne blev forlænget torsdag, måtte Kristian Krysfeldt sadle om.

Så nu bliver der udelukkende tale om en vinduesudstilling. Til gengæld har Kristian Krysfeldt så valgt at forkæle sine Instagram-følgere med små videoer, hvor han fortæller om sine værker.

Annonce

Hengiven meditation

Udstillingen har slet og ret titlen ’Indre By’, og han betegner den selv som ’en hengiven meditation over og fejring af Indre By’.

- Jeg har altid elsket byen med dens arkitektur, historie og pulserende liv. Og når jeg stiller mig op for at male den, er det en form for meditation på stedet, siger Kristian Krysfeldt.

- Byen er det flade lands bjerge. Den giver en følelse af at være lille og midlertidig og er samtidig meget fascinerende, siger kunstneren.


Jeg har altid elsket byen med dens arkitektur, historie og pulserende liv.

Kristian Krysfeldt


Se mere på krysfeldt.com og i vinduerne på Galleri Nybro, Nybrogade 30 frem til 14. februar.

Magstræde. Privatfoto
Kringelgangen. Privatfoto
Gråbrødre Torv. Privatfoto
Frederiksholms Kanal. Privatfoto
Kongens Have. Privatfoto
Krystalgade. Privatfoto
Nyhavn. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Ingen forurenende biler i Indre By

Annonce