Annonce
Indre By

Seks korte episoder: Julekalender-musical begynder i en lejlighed i Store Kongensgade

Annonce

Kom godt i gang med julemåneden med den nye julekalender-musical ‘Santa Sings’, som bliver opført seks forskellige steder i København i den første halvdel af december.

En lejlighed i Store Kongensgade, en vinkælder på Israels Plads og en varmestue på Christianshavn. Det er bare tre af de steder, som lægger rum til en nyskrevet julekalender-musical. Seks dage i første halvdel af december udspiller de seks episoder sig på seks forskellige steder i København. Og den slutter såmænd på toppen af Rundetårn.

I ’Santa Sings’ møder vi karaktererne Klaus, Kira, Mette og Freddy.

Og begyndelsen på julemåneden kan blive lidt mere festlig end ellers, når publikum inviteres til at følge historien om de fire personer, der passer rigtig dårligt sammen, men som af omstændighederne er tvunget til at tilbringe december måned sammen. Det bliver ikke uden genvordigheder, men også med herlig musik og sang, når de fire trækker instrumenter (fra tuba til triangel og guitar til trommer) frem, og inviterer alle til at synge med på dagens sang.

»Spilletiderne er lagt, så man kan snuppe sig et afsnit på vej hjem fra arbejde eller som et afbræk i julehandelen. Og skulle man gå glip af et afsnit, kan man sagtens følge historien alligevel,« lyder det fra folkene bag forestillingen.

Annonce

Donér, hvad du vil

De fire karakterer spilles af skuespillerne Peter Flyvholm, Anette Støvelbæk, Benjamin Boe Rasmussen og Laura Skjoldborg.

De seks afsnit er skrevet af dramatikerne Annegrete Kraul, Jens Kløft, Hans Kragh-Jacobsen og Rhea Leman. Sidstnævnte står endvidere for iscenesættelsen og er hovedforfatter. Den nykomponerede julemusik er af komponist Joachim Holbek

Hvert afsnit varer omkring et kvarter og opføres klokken 16.30, 17 og 17.30. Billetprisen er ’Donér, hvad og hvis du vil’: Hatten og mobilepay går rundt efter hver opførelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indre By

Sejlende sømandshjem vender hjem

Indre By

Mad og musik på hemmelig Tivoli-scene

Annonce