Annonce
Indre By

Unik sommeroplevelse hitter: Stor interesse for Shakespeare og picnic i Botanisk Have

Shakespeares fortryllende kærlighedsfortælling opføres i disse dage i Botanisk Have i København. Foto: Birgitte Rubaek
Der er stor interesse for at opleve After Hours Theatre Company’s udgave af William Shakespeares fortælling A Midsummers Night’s Dream i Botanisk Have. Forestillinger den 4. til den 9. august er allerede udsolgt, men der er fortsat ledige billetter til forestillingerne den 11. til den 16. august. Det fortæller arrangørerne bag forestillingen.
Annonce

I Shakespeares klassiske komedie A Midsummers Night’s Dream går fire unge mennesker ind i en skov, hvor fortryllelse er virkelighed. Hvor alferne vil at genskabe balance i naturen, mens drifterne holder menneskene sammen. Alferne lader de fire unge fare vild i naturen, sig selv og hinanden for en stund, i en verden, menneskene ikke har skabt, og som de ikke kan kontrollere.

A Midsummers Night’s Dream er et af Shakespeares mest spillede stykker og handler om orden, kaos, kærlighed, fantasi og det er fuld af drillerier, misforståelser, humor og forunderligheder.

Annonce

Picnic i haven

Det hele sker i Botanisk Have, så medbring tæpper og mad, og nyd jeres egen picnic på plænen inden forestillingen. Der er mange muligheder for at købe mad i nærheden. Torvehallerne lige rundt om hjørnet ved Nørreport St. har f.eks. alt i tapas og take-away.


Det hele sker i Botanisk Have, så medbring tæpper og mad, og nyd jeres picnic på plænen inden forestillingen.


A Midsummers Night’s Dream opføres i samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum. Forestillingen opføres i Botanisk Have tirs. - søn i perioden 4. - 16. august 2020 kl. 19.30 - 21.10. Porten åbner kl. 18.30. Forestillingen starter kl. 19.30. Forestillingen er på engelsk

Læs mere om forestillingen og billetter på Statens Naturhistoriske Museums hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce