Annonce
Kerteminde Ugeavis

Banedanmark renoverer elevatorerne i Langeskov: - Vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trappen

Ved at udbedre slid og skader vil Banedanmark sikre, at elevatorerne kører stabilt på Langeskov Station. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Frem til 31. december arbejder Banedanmark på at udbedre slid og skader på elevatorerne på Langeskov Station.
Annonce

Langeskov: Elevatorerne på landets stationer er meget benyttede. Derfor sørger Banedanmark løbende for at udbedre slid og skader.

Lige nu er Banedanmark i gang med en renovering på Langeskov Station.

Ved at udbedre slid og skader vil Banedanmark sikre, at elevatorerne kører stabilt.

Elevatorerne skal have udskiftet styringsmekanismen og motorer. Selv skakten og maskinrummet i elevatorerne på begge stationer skal også udskiftes, så der er tale om en omfattende renovering.

- Vi vil gerne sikre passagerne den bedst mulige drift og undgå, at de møder en elevator, der pludselig ikke virker, siger teknisk systemansvarlig, Peter Ipsen, i en pressemeddelelse.

Annonce

Hjælp til gangbesværede

Han fastslår, at elevatorerne ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden.

- Alt i alt vidner vores arbejde jo om, at elevatorerne bliver brugt, pointerer han og håber, at folk bliver glade for det, når arbejdet er færdig 31. december.

- Der er ingen vej uden om den gennemgribende renovering, og vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trappen.

Gangbesværede borgere med rollator og handicappede har mulighed for at få hjælp til at komme til den nærmeste station via DBS's Handicapservice. Det kræver et opkald 12 timer i forvejen på 70 13 14 15 i tidsrummet 8 til 15.

Der kan opstå støj i forbindelse med Banedanmarks arbejde på stationen. Ligesom der også kan køre tunge køretøjet på vejen i området, når der fragtes materialer til og fra stationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Slip corona-angsten for en aften - vind billetter til fjollet julefrokost:  - Vi har behov for at slå hjernen fra og bare grine

Annonce