Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Lene lægger arm med EU og bureaukratiet: Sybergkvæg kæmper for at få lov til at aflive dyrene på marken

Tårup: - De gør os alle sammen til røvere og banditter, siger kvægavler Lene Gommesen, der er godt træt af et nye EU-regler, der gør livet både dyrere og mere besværligt.

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Hovsa - Lisbeth delte et opslag forkert på Facebook: Nu breder flokke af mariehøns sig til hele Danmark

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fitnessdronning skifter håndvægte ud med pensler: Pikante billeder går som varmt brød

Som den eneste dansker nogensinde har hun vundet den eftertragtede titel som Miss Olympia Fitness, men efter en karriere blandt nogle af verdens bedste fitnessatleter har 56-årige Saryn Muldrow nu skiftet håndvægtene ud med malerpensler og har netop i februar åbnet galleriet Saryn Muldrow i Strandgade i Kerteminde.

Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde: Endnu må restauranter og cafeer ikke åbne og have gæster indenfor. Datoen for, hvornår det sker, er 6. maj, og mens Restaurant Kerteminde Sejlklub venter på at åbne, har restauranten gjort en lille investering og lejet en food truck.

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Han har grillet sig til førstepladser i danmarksmesterskab i grill nogle gange og har været rundt i hele verden for at konkurrere i at grille. Derfor er det ved grillen, de fleste kender Henrik Sommerlund fra Langeskov, der, indtil ryggen sagde stop, tog ud til folk og sørgede for maden til deres fester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Peter forlader sin formandspost i et Langeskov-firma på toppen: - Det bliver svært ikke at være manden for bordenden

Kerteminde Ugeavis

Så tager vi cyklerne frem

Annonce