Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Arkæologer har fundet spor af bondestenalderen: Byggemodning af ny bydel kan blive forsinket

Kerteminde: Som altid, når der skal byggemodnes, stikker arkæologerne snuden i jorden, inden entreprenørerne bliver sluppet løs på grunden.

Kerteminde Ugeavis

Pengene fosser ud af Kerteminde Forsyning: 6,8 millioner ryger lige tilbage til forbrugerne

Kerteminde: For nylig skrev vi, at der var godt nyt til fjernvarmeforbrugerne i Kerteminde Forsyning i form af et fald på varmeprisen til næste år.

Kerteminde Ugeavis

Jytte siger farvel efter 31 år: Hun har kendt de fleste børn i byen, siden de var helt små

Marslev: Da hun mødte på arbejde fredag morgen og kiggede rundt i klasserne på Marslev Skole, var det en flok velkendte ansigtstræk, der stirrede tilbage på hende.

Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Ny trend - små forretninger overlever ved at sende live på Facebook fra deres butikker: Winnie sælger ud af sit skolager

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Slidt marina vil tilbage i superligaen: Glæd dig til flydebroer og oplevelsesrambla på vandet

Kerteminde: Når vinteren går på hæld, bliver der for alvor travl byggeaktivitet på havnefronten i Kertemindes nordlige bydel. Omtrent samtidig med at første spadestik bliver taget til 18 luksushuse på Nordre Havnekaj, indledes en større modernisering af Kerteminde marina.

Kerteminde Ugeavis

Julebøgen er sprunget ud: Frivillige går til kamp mod november-mørket

Kerteminde: Ligesom vi om foråret glæder os over, når bøgen springer ud med sine lysegrønne blade, er det værd at nævne, når Kertemindes helt særlige julebøg springer ud med lys i november-mørket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce