Annonce
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Fitnessdronning skifter håndvægte ud med pensler: Pikante billeder går som varmt brød

Kerteminde: Som den eneste dansker nogensinde har hun vundet den eftertragtede titel som Miss Olympia Fitness, men efter en karriere blandt nogle af verdens bedste fitnessatleter har 56-årige Saryn Muldrow nu skiftet håndvægtene ud med malerpensler og har netop i februar åbnet galleriet, "Saryn Muldrow," i Strandgade i Kerteminde.

Kerteminde Ugeavis

Nu kan du endelig få byttet dine julegaver - men du skal ikke forvente at få pengene tilbage

Kerteminde: Der kommer flag i gaderne og skilte ved indfaldsvejene, når handelslivet i Kerteminde mandag slår dørene op.

Kerteminde Ugeavis

Tøjbutik i nye klæder: Jane glæder sig til at åbne midt i byen - salget går allerede forrygende

Kerteminde: - Undskyld. Den, der vinterjakke, må jeg få lov at se lidt nærmere på den?

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde Ugeavis

Sko-butikken på strøget må åbne - Uwes butik i centret må ikke: - Det er lige til at lukke op og skide i

Langeskov: - Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg kommer langt bagud, og når jeg ikke har noget omsætning i januar og februar, ender jeg i marts med at mangle en million. Det kan jeg kun tage fra min private kassebeholdning, og hvor lang tid gider man så at blive ved? Det danske udtryk til det er, at det er lige til at lukke op og skide i.

Kerteminde Ugeavis

Vupti! Skraldespandene blev fjernet - og nu er folk holdt op med at smide affald i naturen

Nordøstfyn: Det lyder lidt omvendt, at man kan løse et problem med affald i naturen ved at sætte færre skraldespande op.

Kerteminde Ugeavis

Pres på plejeboliger: Plejecenter udvider inden det skal rives ned

Munkebo: Skønt Lindhøj Plejecenter i Munkebo er blevet dømt til nedrivning, skal det lige bruges lidt endnu. Endda mere end det allerede bruges. Plejecentret søger nyt personale, så det vil være muligt at tilgodese alle beboere, da der nu åbnes for værelser, som tidligere har stået tomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce